Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 12:28

Καταγγελία για διορισμό Σιγάλα από την "Ώρα Ευθύνης"

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμός "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" καταγγέλλει δυσλειτουργία στην ΕΠΣ Κυκλάδων και παράτυπο διορισμό του πρώην προέδρου κ. Σιγάλα ως «ειδικό σύμβουλο» της Ένωσης.

Αναλυτικά το Δ.Τ.:

Αγαπητοί Παράγοντες και Φίλαθλοι του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου.

Ο συνδυασμός μας «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» πιστός στις προεκλογικές του εξαγγελίες για πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση , ως αναφορά τα τεκταινόμενα του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. και των αποφάσεών του , σας γνωρίζει ότι:

Όσα από τα Σωματεία ψήφισαν την πλειοψηφούσα παράταξη για δήθεν «αλλαγή» και «Ανανέωση» πλανώνται πλάνην οικτρά. Στο τελευταίο Δ.Σ. αφού πλέον έγιναν εμφανή , σε όλους , τα σημάδια δυσλειτουργίας της Ε.Π.Σ ο κ. Φρέρης αποφάσισε και όρισε, ουσιαστικά τον αντικαταστατή του. Όρισε τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Σιγάλα ως «ειδικό σύμβουλο» για όλα…….. δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς την αδυναμία του να ηγηθεί ο ίδιος   του νέου Δ.Σ.. Χαρακτηριστικό του ότι ήταν προσχεδιασμένο , ο κ. Σιγάλας λειτουργεί όπως και πριν χωρίς να παραδώσει …..ούτε καν την καρέκλα του προέδρου. Σίγουρα όλοι θυμόμαστε με τι πάθος ο κ. Σιγάλας στήριξε την υποψηφιότητα του κ. Φρέρη , χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τολμήσει να θέσει υποψηφιότητα!!!ORA EYTHINHS

Εμείς , φυσικά , εκδηλώσαμε και εντός του Συμβουλίου την διαφωνία μας και καλέσαμε το νέο πρόεδρο να αναλάβει τις ευθύνες του . Στο ψηφοδέλτιο του κ. Φρέρη δεν υπήρχε κανένας κ. Γιάννης Σιγάλας . Εάν ο κ. Φρέρης δεν θέλει ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητες του Προέδρου υπάρχει η νόμιμη οδός και όχι τρόποι όπως αυτός ,ο γνωστός σε όλους από την ελληνική ταινία , «στρίβειν δια του αραβώνος» .

Εμείς , είμαστε κατηγορηματικοί .

Δεν συναινούμε και ούτε στο μέλλον θα συναινέσουμε σε συνεδριάσεις Δ.Σ . «κωμωδίας».

Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν και πόσο μάλλον πρόσωπα που με τη συμπεριφορά τους και με τις παρεμβάσεις τους , παραλίγο , πέρυσι να τινάξουν στον αέρα όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. , να αποφασίζουν . Ο τ. πρόεδρος αν ήθελε να ασχοληθεί ας ζητούσε την ψήφο των Σωματείων. Τα Σωματεία καλώς ή κακώς αποφάσισαν και επέλεξαν μια Διοίκηση η οποία οφείλει υπεύθυνα και αντικειμενικά να λειτουργήσει επωφελεία των ομάδων και όχι με βάση το συμφέρον προσώπων. Τα μέλη του Δ.Σ . δεν διορίζονται , εκλέγονται.

Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητες του , δεν διορίζει βοηθητικό προσωπικό , παραιτείται!!!!

Σύρος 5/8/2015   Από Συνδυασμό : «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο».

KAFTIRANIS KOYSATHANAS

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares