×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 15:07

Να ολοκληρώσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει

Πέρυσι αποτέλεσε την μεταγραφική έκπληξη του Παμμηλιακού, που με συντονισμένες κινήσεις έντυσε τον παίκτη στα "Κόκκινα" και στο τέλος δικαιώθηκε βλέποντας ότι ο Ντένις Σάντα, όχι μόνο ήταν μία καλή μεταγραφή, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ο παίκτης βαρόμετρο για τους "Μηλιούς".

Τα εννέα (9) γκολ και οι έντεκα (11) ασίστ που τον έκαναν πρώτο σκόρερ και έναν από τους πιο χρήσιμους παίκτες στην ομάδα μαρτυρούν από μόνα τους ότι ο Σάντα ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Παμμηλιακό και από τους αγαπημένους της εξέδρας, που τον αγκάλιασε σύντομα και τον ένιωσε σαν δικό της παιδί.

Οι καλές εμφανίσεις έφεραν τον παίκτη να γίνεται μήλο της έριδος για πολλές ομάδες, με τον ΑΟ Σύρου μάλιστα να του καταθέτει επίσημη πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί κάποιος παίκτης.

Τα συναισθήματα όμως των Μηλιών και της διοίκησης του Παμμηλιακού φαίνεται πως δεν είναι μονόπλευρα, αφού ο Ντένις Σάντα αρνήθηκε να κάνει το βήμα προς την Σύρο και με συνοπτικές διαδικασίες ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παμμηλιακό.

Ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του στο S.C. μίλησε για την απόφαση του να μείνει στον Παμμηλιακό: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Παμμηλιακού και ειδικά τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών. Παρά την πρόταση που είχα από τον ΑΟ Σύρου,που με την ευκαιρία τους ευχαριστώ,αποφάσισα να μείνω στην ομάδα για να ολοκληρώσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει από πέρυσι. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση σίγουρα έπαιξε το κλίμα και οι φίλοι που έχω στην ομάδα, αλλά περισσότερο από όλα ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης που έκανε ότι χρειάζεται για να πω το ναι».

SADA KENTRO

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares