Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 11:56

Καλοκαιρινά νέα vol 2.

Τότο Βολφ: Πρέπει να προσέξουμε την απειλή της Ferrari

   Δύο εβδομάδες μετά το τέλος του ουγγρικού γραν πρι και στη Mercedesμετρούν τις πληγές και τα λάθη τους θέλοντας να διδαχθούν από αυτά και να μην τα επαναλάβουν. Το μεγάλο αφεντικό της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, σε συνέντευξή του επεσήμανε τον κίνδυνο που αποτελεί ακόμα, η Ferrari και κάλεσε τους πάντες στην ομάδα να μην εφησυχάσουν. Είπε σχετικά: «Πρέπει να είσαι προσεκτικός. Είμαστε 42 πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα των οδηγών και βλέπετε πόσο γρήγορα πηγαίνουν. Έχεις μία κακή μέρα με τους οδηγούς σου να έχουν μικρή συγκομιδή βαθμών και αμέσως κάνεις ένα βήμα πίσω. Αλλά αυτή είναι πάντα η φιλοσοφία μας, να είμαστε επιφυλακτικοί με την απόδοσή μας». Έτσι ο Αυστριακός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κατακτηθεί ακόμα. Όλα συνηγορούν πάντως πως στο ότι αυτή η απόδοση της ιταλικής ομάδας θα βελτιώσει κατ’ επέκταση και τη Mercedesπαρουσιάζοντας ένα πιο συναρπαστικό δεύτερο γύρο.

Μαξ Φερστάπεν: Καμία πίεση μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος

   Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στη Formula 1. Είναι μόλις 17 χρόνων και έχει πετύχει ήδη αρκετά για να χαρακτηρίζεται, κι όχι άδικα, ως «ιπτάμενος Ολλανδός». Στο πρώτο μισό της πρώτης του σεζόν λοιπόν, στο κορυφαίο επίπεδο έχει αποδείξει, ότι αξίζει να βρίσκεται εκεί και να συγκαταλέγεται στους καλύτερους. Ο νεαρός δείχνει να αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά το μέλλον, κι από πίεση ούτε λόγος. «Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν ένιωσα πολύ πίεση ούτε καν στους πρώτους αγώνες» για να συνεχίσει «προσπαθώ να κερδίζω εμπειρία από κάθε φάση του αθλήματος, ώστε να γίνομαι καλύτερος» και κατέληξε «όσον αφορά το φετινό αυτοκίνητο της ToroRosso, είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση και είμαι πολύ χαρούμενος. Υστερούμε μόνο σε τελική ταχύτητα, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, που μπορούμε με ό,τι έχουμε».

Honda, έτοιμη για το μεγάλο βήμα στο Βέλγιο

   Ο αγώνας στο Σπα του Βελγίου είναι λιγότερο από δύο εβδομάδες μακριά και η Hondaδείχνει έτοιμη να αφήσει πίσω της κάποιους εφιαλτικούς αγώνες που προηγήθηκαν. Στην Ουγγαρία η ομάδα είδε τα μονοθέσιά της να κερδίζουν το στοίχημα της αξιοπιστίας με τις McLaren Honda των Αλόνσο και Μπάτον να πετυχαίνουν το καλύτερο πλασάρισμα στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρεία που προμηθεύει με μονάδες ισχύος τη McLarenείναι έτοιμη να προχωρήσει σε δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων του κινητήρα ενόψει Σπα. Οι πρώτες βελτιώσεις είχαν έρθει στο γκραν πρι του Καναδά, όμως τα αποτελέσματα ήταν τραγικά, όταν και τα δύο μονοθέσια της ομάδας εγκατέλειψαν λίγο μετά την εκκίνηση. Οι εν λόγω βελτιώσεις θα βοηθήσουν τα αυτοκίνητα να αυξήσουν τη δύναμη εξόδου. Αν θα επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata 95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλοκαιρινά νέα vol1. Καλοκαιρινά νέα vol 3 »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares