Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015 13:15

Ακόμη δύο Κουφονησιώτες στο Φιλώτι

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου προχώρησε στην απόκτηση των Σκοπελίτη και Ρεγκινίδη από τα Κουφονήσια και πλέον δημιουργεί .παροικία από τις Μικρές Κυκλάδες με πέντε Κουφονησιώτες ενόψει της νέας χρονιάς Ο ΑΜΣ Φιλωτίου προχώρησε στην απόκτηση των Σκοπελίτη και Ρεγκινίδη από τα Κουφονήσια και πλέον δημιουργεί .παροικία από τις Μικρές Κυκλάδες με πέντε Κουφονησιώτες ενόψει της νέας χρονιάς

Η σέντρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου όσον αφορά το Κύπελλο της ΕΠΣ Κυκλάδων και όπως είναι λογικό σιγά σιγά οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στον προγραμματισμό τους ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Και η ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου είναι η πρώτη ομάδα που μοιάζει να ολοκληρώνει το ρόστερ της.

Όχι ότι έκανε πολλές αλλαγές καθότι επέλεξε να κρατήσει το βασικό κορμό των παικτών που είχε την περσινή χρονιά με εξαίρεση τον Τζώρτζη που επέστρεψε στη Σύρο καθότι δανεικός. Η βασική αλλαγή σε σχέση με πέρυσι είναι αυτή στη θέση του προπονητή, επιλέγοντας να επενδύσει στον Σέρβο τεχνικό Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους δάσκαλους σ' αυτό το επίπεδο. Επίσης ως νέο πρόσωπο θα πρέπει να θεωρείται και ο Λεάντρο Μπονιάκος, που μετά από δύο χρόνια γυρίζει και πάλι στην Νάξο, αυτή τη φορά όμως με τη φανέλα του Φιλωτίου. Αθλητής που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στα χαφ, ενώ έχει και τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στην άμυνα (άκρα) κάτι που διευκολύνει έναν προπονητή όσον αφορά τη συγκρότηση της καλύτερης ενδεκάδας.

Παροικία

Όμως, χθες είχαμε την ανακοίνωση δύο ακόμη αθλητών και μάλιστα προερχόμενους από τα Κουφονήσια. Ο λόγος για τους Γιάννη Σκοπελίτη και Δημήτρη Ρεγκινίδη, οι οποίοι μάλιστα βρέθηκαν στη Νάξο, έστω και για μερικές ώρες για να υπογράψουν τα δελτία τους.  Εχουν στο βιογραφικό τους μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Αττικής παίζοντας με τον Πειραϊκό και αναμένεται να μεταφέρουν την εμπειρία τους στην ομάδα της Ορεινής Νάξου που την έχει ανάγκη για να έχει καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τη νέα χρονιά. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν θα αισθανθούν μόνοι στο Φιλώτι. Κι αυτό γιατί από πέρυσι στην ομάδα του Φιλωτίου αγωνίζονται τρεις ακόμη μικροκυκλαδίτες και μάλιστα από τα Κουφονήσια, ο Γιάννης και ο  Γιώργος Πράσινος, όπως και ο Δημήτρης Σκοπελίτης. Κάτι που σημαίνει ότι η «Παροικία των Κουφονησίων» μετράει από χθες πέντε μέλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να έχουμε μία κόμη προσθήκη αθλητή αλλά θα πρέπει να περιμένουμε έως τα τέλη του μήνα και κυρίως την έναρξη της προετοιμασίας, με την ημερομηνία της να έχει οριοθετηθεί στα τέλη του μήνα.

Κίνητρο

Ο 22χρονος Γιάννης Σκοπελίτης είναι ένα ποιοτικό επιθετικό χαφ και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στον επιθετικό τομέα. Ο συμπαίκτης του Μιχάλης Κρητικός, που διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τα Κουφονήσια είναι αυτός που τους έπεισε να έρθουν στη ομάδα σύμφωνα με τον Γιάννη: «Ο Μιχάλης μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Φιλώτι και την διοίκηση της ομάδας. Θα έλεγα με είχε πείσει με την πρώτη. Στη συνέχεια μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και είδα ότι είχε δίκιο αφού αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν και έχουν όρεξη και όραμα». Ο Ρεγκινίδης είναι 26 χρονών και αγωνίζεται εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νέο Φάληρο και Πειραϊκό. Ο ίδιος μιλώντας για τη μεταγραφή του στον ΑΜΣ Φιλωτίου, τόνισε ότι ήθελε μία αλλαγή στις ποδοσφαιρικές παραστάσεις που λαμβάνει, ενώ στο δικό του «ναι» σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση του φίλου του Γιάννη: «Ήθελα να αλλάξω παραστάσεις, παίζοντας σε ένα άλλο πρωτάθλημα και βρήκα αυτή την ευκαιρία με τη μεταγραφή του φίλου μου του Γιάννη στο Φιλώτι να έρθω και εγώ μαζί του στην ομάδα».

Ντέρμπι

Οι Ρεγκινίδης και Σκοπελίτης έχουν μεγαλώσει στα Κουφονήσια και τα τελευταία χρόνια μετακομίζουν τον χειμώνα στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους και παράλληλα να παίξουν ποδόσφαιρο. Μέσω της ιστοσελίδας του sportcyclades.grεμφανίζονται ενημερωμένοι για τα δρώμενα στις Κυκλάδες ενώ ο Ρεγκινίδης δηλώνει ετοιμότητα για τα ντέρμπι και τα ταξίδια με τη νέα του ομάδα, αφού όλο αυτό το ποδοσφαιρικό κλίμα είναι κάτι που του αρέσει πολύ: «Παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση το πρωτάθλημα εδώ στις Κυκλάδες. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και καλοί παίκτες. Ξεχωρίζω τις ομάδες της Σαντορίνης, τη Μύκονο και τον ΑΟ Σύρου, όπως φυσικά και τον Πανναξιακό, που γνωρίζω ότι μαζί του θα έχουμε μεγάλα τοπικά ντέρμπι. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα είναι που μου αρέσει, δηλαδή η προετοιμασία και τα ταξίδια με την ομάδα, όπως και τα δυνατά ματς που θα ζήσουμε μέσα στη χρονιά» είπε ο υψηλόσωμος αμυντικός για να πάρει τον λόγο στη συνέχεια ο Γιάννης και να προσθέσει: «Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με αρκετό ανταγωνισμό. Παρακολουθούσα και πέρυσι όλα τα βίντεο από τους αγώνες και έβλεπα ότι γίνονται δυνατά ματς, ενώ υπήρχαν ανατροπές στις βαθμολογίες».

Μιχαήλοβιτς

Τώρα όσο αφορά τη νέα τους ομάδα και οι δύο τόνισαν ότι η παρουσία του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς είναι πολύ σημαντική και μπορεί να βοηθήσει σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο Γιάννης Σκοπελίτης τόνισε ότι η ομάδα έχει ποιοτικό ρόστερ και είναι σίγουρος για την καλή πορεία: «Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι πολύ καλές μονάδες. Για να μην αναφέρομαι προσωπικά και αδικήσω κάποιον αυτό που θέλω να πως υπάρχουν στο ρόστερ παίκτες που έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά και παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο. Με σωστή δουλειά νομίζω ότι θα είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί». Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ρεγκινίδης τόνισε πόσο σημαντικό είναι ειδικά για τους μικρούς να προπονούνται με έναν τέτοιο προπονητή: «Ειδικά οι μικροί της ομάδας θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να πάρουν τις γνώσεις από τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς . Είναι ένας μεγάλος προπονητής και αν όλοι δουλέψουμε σωστά μαζί του θα βγουν σίγουρα τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο».

AFISA PARTI

AFISA PARTI

AFISA PARTI

AFISA PARTI

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares