Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015 14:13

Τέλος ο Τζιόβας, Παπαδημητρίου στην Άνω Μερά

Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Άνω Μεράς ο Νίκος Τζιόβας αποτελεί από σήμερα παρελθόν για το σωματείο της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Τζιόβας αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί φέτος, πράγμα που έκανε γνωστό στη διοίκηση της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Τζιόβας ήταν εκείνος που την περίοδο 2011-2012 οδήγησε την Άνω Μερά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Δ΄Εθνική.

Όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Νίκου Τζιόβα θα είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου, που πριν περίπου έναν χρόνο άνηκε στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου. Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του νέου τεχνικού δεν αποκλείεται να έρθει και μέσα στην ημέρα.

Η διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μεράς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, εκφράζοντας τις ευχαριστίες προς το προπονητή κ. Νίκο Τζιόβα και αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον σύλλογο:

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς Ανακοινώνει η λήξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Τζιόβα, τον οποίο ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του στο ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου αλλά και για την άψογη συμπεριφορά του προς το Δ.Σ και τους αθλητές της ομάδας. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares