Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015 14:37

Με ήθελαν περισσότερο, εμπιστεύομαι τον Ραουζαίο

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πάγου έκανε στο sportcyclades.gr ο Άγγελος Σταμούλης.

RAOUZAIOS STAMOULIS1Ο ταλαντούχος αμυντικός που πρόσφατα τράβηξε πάνω του τα φλας της δημοσιότητας με την περιπετειώδη μεταγραφή του στον Πάγο εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν αν πει το ναι στους κόκκινους, παρόλο που είχε προηγηθεί η συμφωνία με τον ΑΟ Σύρου: ''Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους του Πάγου που έτρεξαν και βρήκαν λύσεις στα μικροπροβλήματα που με απασχολούσαν, κερδίζοντας αμέσως την εμπιστοσύνη μου, πράγμα φυσικά που με έκανε να πω το ναι στην πρόταση για τη συνεργασία. Θα έλεγα ότι ο Πάγος φάνηκε ότι με ήθελε περισσότερο και έτσι κατέληξα''.
Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής έπαιξε ο Πέτρος Ραουζαίος, καθώς στις θητείες του ως παράγοντας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αρκετών παικτών μεταξύ αυτών και του Άγγελου Σταμούλη, που στάζει μέλι αναφερόμενος στον νεαρό παράγοντα: ''Φυσικά θα πρέπει να τονίσω την συνεισφορά του Πέτρου Ραουζαίου στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής και πόσο σημαντικό ρόλο που έπαιξε σε αυτή, αφού είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και τον ευχαριστώ πολύ για όσα κάνει για μένα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Πάγου Χρήστο Ρούσσο''.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Άγγελος Σταμούλης είπε: ''Χαίρομαι πραγματικά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Πάγου. Εκεί θα βρω δύο καλούς μου φίλους τον Γιάννη Τζώρτζη και τον Λεονάρδο Πρίντεζη που είμαστε ξανά συμπαίκτες στον ΑΟ Σύρου. Πιστεύω θα είμαστε μια αρκετά ανταγωνιστή ομάδα με χαμηλούς τόνους και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας''.

raouzaios paiktes

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares