Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 18:04

Αλλάξτε νοοτροπία και σχέδια όσο είναι νωρίς

Το άρθρο του συναδέλφου Σταύρου Μαυράκη που δημοσιεύθηκε στην Κοινή Γνώμη και αναδημοσιεύσαμε φαίνεται πως έχει σκάψει πληγές στα ποδοσφαιρικά στέκια της Σύρου, καθώς ο έμπειρος δημοσιογράφος έθιξε ένα θέμα που λίγοι είχαν τολμήσει να θίξουν μέχρι σήμερα, με τον χρόνο να αναλώνεται περισσότερο σε παραφιλολογίες και αμπελοφιλοσοφίες άνευ περιεχομένου.

Πολύ απλά ο συνάδελφος Σταύρος τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε επιτέλους να υπάρξει συνεννόηση στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων που διψάει να δει κάποια ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο σε μεγαλύτερα σαλόνια και να επιστρέψει την ποδοσφαιρική οντότητα του νησιού εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι.

Το άρθρο του που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, έβαλε αρκετούς να σκεφτούν και λίγους να μιλήσουν. Αυτοί είναι οι συνήθεις ύποπτοι, που στα δύσκολα, όπως μας έχουν συνηθίσει στο παρελθόν παίρνουν τον λόγο και λένε μόνο αλήθειες.

Η συζήτηση πήρε σάρκα και οστά που αλλού; Στο FB που είναι το κατ εξοχήν μέσω που προσφέρεται για ανοιχτό διάλογο.

Τον χορό άνοιξε ο κώστας Συριανός:

«Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα....ρωτήστε κάθε ποδοσφαιριστή και θα σας δώσει ακριβώς την ίδια απάντηση...το νησί μας έχει ποδοσφαιριστές με ταλέντο έχει έμπειρα παιδιά εχει παράγοντες και κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο... απλά δεν υπάρχει συνεργασία γιατι;;; γιατι κάθε χρόνο ν έχουμε τα ίδια;; ο κόσμος βαριέται εμείς οι ποδοσφαιριστές βαρεθήκαμε τα μικρά παιδιά απομακρύνονται ψάχνοντας άλλες ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας που θα μπορούσαν να παίξουν στο νησί τους αν υπήρχε ομάδα Γ’ εθνικής ακόμα κ Β΄ γιατι όχι... μην χάνετε το χρόνο σας τα χρήματα σας για δυο παιχνίδια το χρόνο στα μεταξύ μας ντέρμπι και να σκοτωνόμαστε... αλλάξτε νοοτροπία σχέδια όσο είναι νωρίς και όσο υπάρχει αυτή η φουρνιά από 30αρηδες που μπορούν να φτάσουν το νησί εκεί που του αξίζει.. εχω βαρεθεί να ακούω στο καφενείο που δουλεύω παλιούς ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να φτάσετε εκεί που ήμασταν εμείς και αναρωτιέμαι και λέω γιατι;; μακάρι όλα να αλλάξουν για το καλό των ακαδημιών».

Ο Λεονάρδος Πρίντεζης συμπλήρωσε: «Κωστα νομιζω πως η μονη λυση ειναι να παμε 5-10 παλαιοτεροι και να μιλησουμε με τις διοικησεις και των 3 ομαδων του νησιου... ισως καναμε λαθος που δεν εγινε αυτο το καλοκαιρι. πολυ σωστο το αρθρο και να ειναι καλα ο σταυρος που τα αναλυει μπραβο και σ εσενα που ανοιγεις το θεμα μεσω fb».

Μέρος στη συζήτηση πήρε και ο Κώστας Καλούδης: «Αυτο το αρωμα ειναι παρα πολυ παλιο αλλα κραταει ακομα. ο κακος νοουμενος παραγοντισμος και η κακη νοοτροπια υπηρχε και τοτε που θυμαμαι ξεκινησα το ποδοσφαιρο απλως εχει ξεθωριασει με το περασμα του χρονου.παραδειγματα.... αμετρητα.μια απο τα ιδια και τωρα. οχι βεβαια πως δεν υπηρχαν τοτε και δεν υπαρχουν και τωρα καλοι παραγοντες. μη τα μηδενιζουμε όλα».

Και όλα αυτά τη στιγμή που υπάρχουν καταγεγραμμένες οι κραυγές αγωνίας μερικών παραγόντων, όπως των Γιώργου Φώσκολου και Γιώργου Ρούσσου, που έχουν μιλήσει ανοιχτά για συνεργασίες, πράγμα που στη συνέχεια υλοποίησαν, αλλά τελικά έχει σκοντάψει στην έλλειψη βούλησης και την ματαιοδοξία που συντηρεί μέρος του ποδοσφαιρικού κόσμου στην πρωτεύουσα.

Το σίγουρο είναι ό Σταύρος άναψε φωτιές που δύσκολα θα σβήσουν!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares