Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 23:33

Προπόνηση υπό το βλέμμα του Μάρκους Μινχ

Μπορεί να σταμάτησε την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό το 2005, όμως ο Μάρκους Μινχ φαίνεται ότι αγαπάει ιδιαίτερα την πατρίδα μας, καθώς δεν χάνει την ευκαιρία να της επισκεφθεί σαν τουρίστας.

Ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού, που έχει αγαπηθεί από τους φίλους του τριφυλλιού βρίσκεται αυτό το διάστημα στα Σαντορίνη, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του.

Σήμερα λοιπόν μέσω κοινών γνωστών του έγινε η πρόταση και επισκέφθηκε το γήπεδο του Πανθηραϊκού, όπου παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας της Σαντορίνης, που φέτος έχει ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Ο Γερμανός αφού ενημερώθηκε και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, θέλησε επίσης να κλωτσήσει λίγο μπάλα, αλλά και να φωτογραφηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας, όπου ιδιαίτερη χαρά θα πρέπει να ένιωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Καμπουράκης και ο γιος του, όπως και ο Χάρης Σαρρής, όλοι τους γνωστοί για τα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα που θρέφουν [βλ. φώτο].

Ο Μινχ που γνώρισε μία χρυσή καριέρα ως Μπακ –χαφ με πάνω από 300 συμμετοχές στο ενεργητικό του, σε ομάδες όπως Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερν Λεβερκούζεν, Κολωνία, Τζένοα, Μπεσίκτας, Γκλάντμπαχ και φυσικά στον Παναθηναϊκό.

GRIPAIOS-KAMPOURAKIS MINXSARIS MINX

PROPONHSH OLOI MINX

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares