Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 11:41

Ρικιάρντο: μπορούμε να φτάσουμε τη Ferrari

Κι ενώ ο αγώνας στη Μόντσα είναι προ των πυλών οι εμφανίσεις της RedBull στους τελευταίους αγώνες γεμίζουν με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας και τους οδηγούς της, κάτω από ένα πιο μακροπρόθεσμο πρίσμα.

Ο Αυστραλός οδηγός σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αρκετά σίγουρος ότι η RedBull προς το τέλος της σεζόν θα είναι ισάξια της Ferrari. Ο εικοσιεξάχρονος πιλότος αντλεί αυτή την αισιοδοξία του από τη δέσμευση της Renaultγια αναβάθμιση της μονάδας ισχύος στον αγώνα του Σότσι στη Ρωσία. «Θεωρητικά αν αυξήσουμε την ιπποδύναμή μας και βελτιώσουμε κάποια άλλα πράγματα, θα είμαστε σε καλή θέση και θα πλησιάσουμε τη Ferrari. Ωστόσο, όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι κάποια πράγματα που αλλιώς υπολογίζεις ότι θα σου βγουν κι αλλιώς είναι εν τέλει. Γι’ αυτό είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, και προτιμώ να εκπλαγώ θετικά παρά να απογοητευτώ υπερβολικά» τόνισε ο πιλότος της αυστριακής ομάδας.

Lotus: ψηλοί στόχοι και στη Μόντσα

Γλυκάθηκαν στη Lotusαπό το βάθρο στο Σπα και κάνουν όνειρα για ισάξια εμφάνιση και στο ιταλικό γκραν πρι. Ο Ρομαίν Γκροζάν τερμάτισε τρίτος στον τελευταίο αγώνα στο Βέλγιο και πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει κάτι ανάλογο και στην Ιταλία. Ο Γάλλος επεσήμανε πως η Μόντσα ταιριάζει περισσότερο στο μονοθέσιο απ’ ότι το Σπα και περιμένει να είναι αρκετά ανταγωνιστικοί. Φυσικά, όπως τόνισε, δεν ξέρει την ακριβή δυναμική των ανταγωνιστών τους, αλλά θα αγωνιστεί για ό,τι καλύτερο. Τέλος, αναφορικά με τις απαιτήσεις της πίστας είπε: «Πρέπει το αυτοκίνητο να γλιστράει όσο το δυνατόν πιο πολύ και να είναι γρήγορο στις ευθείες, κάτι που μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει». Μένει να δούμε αν οι προσδοκίες των Βρετανών θα επιβεβαιωθούν.

Μάγκνουσεν:McLaren ή οπουδήποτε αλλού

Σίγουρος πως την επόμενη χρονιά θα είναι βασικός οδηγός σε κάποια ομάδα στη Formula 1 ή άλλού εμφανίστηκε ο Δανός αναπληρωματικός οδηγός της McLaren, Κέβιν Μάγκνουσεν. Ο νεαρός πιλότος τη φετινή χρονιά έχει συμβιβαστεί με τη θέση του δοκιμαστή αγώνα, λαμβάνοντας πόστο κομπάρσου. Δυστυχώς για τον ίδιο έπεσε θύμα της έλευσης του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο. Έτσι, ο Δανός οδηγός που την περσινή χρονιά κατέκτησε 55 πόντους με τα χρώματα της McLarenφέτος παρακολουθεί τη δράση από την εξέδρα. Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως είναι πολύ δύσκολο για έναν οδηγό αγώνων να κάνει αισθητή την παρουσία του, χωρίς να οδηγεί πουθενά. Τέλος, επεσήμανε σε κάθε τόνο πως προτεραιότητά του παραμένει η McLarenκαι η Formula 1, αλλά αν δεν έρθει κάποια πρόταση θα ψάξει την τύχη του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95 @gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βρετανός «Kaiser» Σαραντάρης Χάμιλτον »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares