Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 18:09

Πολιτική της ΕΠΟ ή της ΕΠΣΚ ο αφανισμός των σωματείων;

Ο προπονητής του Α.Ο. Καρτεράδου Λευτέρης Τζούρος με επιστολή του στο S.C. απευθύνει δημόσιο ερώτημα προς την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο έμπειρος τεχνικός, γνωστός για την κριτική στις αποφάσεις όλων των διοικήσεων της Ένωσης, φαίνεται φανερά πειραγμένος από την απόφαση ώστε η Κατηγορία να διεξαχθεί σε έναν όμιλο.
Το ερώτημα του κ. Τζούρου έχει ως εξής:

Θελω μεσω του site σας να απευθυνω το εξης ερωτημα προς την ΕΠΣΚ αλλα και στα σωματεια της β΄κατηγοριας. Η ανακοινωση της ΕΠΣΚ οτι ηταν ομοφωνη η αποφαση για εναν ομιλο στην β΄κατηγορια αναφερετε στα σωματεια η στην επιτροπη; Εαν τα σωματεια ειπαν ομοφωνα για εναν ομιλο τοτε ολα καλα. Εαν ομως η επιτροπη μονη της και χωρις να ρωτησει τα σωματεια αποφασισε για εναν ομιλο τοτε αλλαζει τα πραγματα διοτι θεωρει δεδομενη την οικονομικη ευρωστια των σωματειων τα οποια και με capital control μπροστα τους θα πρεπει να γεννανε χρηματα ωστε να βγαινουν οι αποστολες. Τελειωνοντας αν η πολιτικη της ΕΠΟ η της ΕΠΣΚ ειναι να μεινουν λιγα σωματεια στον νομο τοτε αρκει να το πουν ευθεως και οχι με αυτο τον τροπο.

Τζουρος ΕΛ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares