Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 14:50

Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά [vid]

Ο Α.Ο. Μυκόνου έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του και ο Θεόφιλος Παχατουρίδης δουλεύει αυτήν την περίοδο πάνω στην φυσική κατάσταση των παικτών. Ακόμη στο "νησί των ανέμων" οι περισσότεροι ασχολούνται με τον τουρισμό κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες της Μυκόνου να μην έχουν τον χρόνο να ακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων, παρόλα αυτά ο κ. Παχατουρίδης πιστεύει ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του θα είναι έτοιμη και μάλιστα θα είναι μέσα στα σωματεία που θα έχουν υψηλούς στόχους.

Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και η ιστορία της ομάδας που κάθε χρόνο είναι μέσα στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Οι κινήσεις των ανθρώπων της Μυκόνου είναι μετρημένες καθώς τα τελευταία χρόνια θέλουν να δώσουν χρόνο και χώρο στους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, αφού γνωρίζουν οι παράγοντες της ομάδες πως μόνο έτσι θα έχει μέλλον το σωματείο. Η Μύκονος ετοιμάζεται για την μεγάλη επάνοδο και προετοιμάζεται βάση σχεδίου για τη διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ' Εθνική.

"Αγκάθι" το γήπεδο

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή η ομάδα, αλλά και η διοίκηση της Μυκόνου είναι το γήπεδο, το οποίο είναι σε κακή κατάσταση. Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρθηκαν από το γειτονικό νησί, έχουν γίνει κάποιες κινήσεις ώστε τοπ γήπεδο να έρθει στην αρχική του κατάσταση. Τα χρήματα σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της Μυκόνου έχουν βρεθεί, αφού ο Δήμος έχει στο πρόγραμμά του την επισκευή του αγωνιστικού χώρου, αλλά και τους περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου και το μόνο που απομένει είναι να ξεκινήσουν τα έργα. Υπάρχει η πεποίθηση πάντως πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

"Θα ήμαστε ανταγωνιστικοί"

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν ο τεχνικός του Α.Ο. Μυκόνου Θεόφιλος Παχατουρίδης μίλησε στην κάμερα της Κοινής Γνώμης. Ο κ. Παχατουρίδης επίσης αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα, αλλά και πως είδες τις έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων των Κυκλάδων. Αρχικά για το ξεκίνημα και τις πρώτες προπονήσεις ο τεχνικός της Μυκόνου είπε: "Στην οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου κυριαρχή πάντα η ίδια άποψη, δηλαδή η ομάδα θα πρέπει να είναι ανταγωνιστεί και να είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε θέσει με τη διοίκηση, δίνοντας ευκαιρίες σε νέα παιδιά και τα οποία δείχνουν ότι έχουν ικανότητες και μπορούν να πλαισιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παλαιότερους ηλικιακά αθλητές. έτσι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα είναι αντάξια στην ιστορία του συλλόγου. Αυτή είναι η πεποίθηση μας, πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά ακόμη και σε αυτά τα οποία είναι ηλικιακά νέα και τα προωθούμε στην ομάδα. Θεωρούμε πως φέτος θα πάρουμε κάτι παραπόνα από όσα κερδίσαμε την περσινή σεζόν".

Η Μύκονος είναι από τα ιστορικότερα και με μεγαλύτερα σωματεία των Κυκλάδων. Θα ήθελα κ. Παχατουρίδη να μου πείτε πως βλέπεται το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τις ομάδες του νομού.

"Κοινό μυστικό είναι ότι από πέρσι το επίπεδο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου έχει ανέβει, πόσο μάλλον φέτος που βλέπουμε πολύ ουσιαστικές κινήσεις από τις ομάδες, οι οποίες θα ανεβάσουν και το πρεστίζ του πρωταθλήματος. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό καθώς υπάρχουν πολλά σωματεία που θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, εννοώντας ότι θα κυνηγήσουν την άνοδο σε άλλη κατηγορία. Σε γενικές γραμμές και με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτόν που θέλει να βγει στην κατηγορία, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις γιατί τα παιχνίδια θα είναι δυνατά".

Το πρωτάθλημα φέτος θα διεξαχθεί μετά από αρκετά χρόνια χωρισμένο σε δύο κατηγορίες, σε Α' και Β΄. Στην Α' κατηγορία θα πάρουν μέρος ιστορικές ομάδες, σωματεία που έχουν υψηλούς στόχους και οι οποίες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να πάψουμε να βλέπουμε άδειες εξέδρες σε πολλά ματς.

"Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι δύο κατηγορίες έπρεπε να υπάρχουν για πολλούς και διαφόρους λόγους. Σαν κίνηση είναι πάρα πολύ σωστή η σκέψη αυτή και καλώς έγινε. Από εκεί και πέρα, οι κινήσεις που έχουν γίνει ανεβάζουν το βαθμό δυσκολίας του πρωταθλήματος και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πιστεύω ότι ο κόσμος θα γυρίσει γιατί θα βλέπει καλά παιχνίδια. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος και το βασικότερο δεν θα είναι προδιαγραμμένο ένα αποτέλεσμα. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και όλοι εμείς που συμμετέχουμε θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί το επίπεδο του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων έχει ανέβει. Λίγο αν προσέξουμε και το κομμάτι της διαιτησίας που κι εκεί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο με τις κινήσεις που κάνουν οι ομάδες. Αν όλα αυτά διορθωθούν τότε θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Θα ήθελα να μου πείτε μιας και έχετε ξεκινήσει τις προπονήσεις σας, τα επόμενα βήματά σας κι αν έχετε προγραμματίσει κάποια φιλικά παιχνίδια.

"Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια έχουν κλείσει ήδη δύο ματς με το φίλο σωματείο του Α.Ο. Πάγου από τη Σύρο και ήμαστε σε συζητήσεις και με κάποια άλλα σωματεία για να δώσουμε κάποιους αγώνες. Όπως είναι γνωστό και με βάση τις πολιτικές εξελίξεις είναι λίγο δύσκολο να προσδιορίσομε πότε μπορούν να γίνουν τα παιχνίδια και πως θα μετακινηθούμε. Ψάχνουμε τον τρόπο, σίγουρα θα γίνουν κάποια φιλικά παιχνίδια και μέσα από εκεί θα δοκιμάσουμε τους παίκτες μας. Η προετοιμασία σε γενικές γραμμές πάει πολύ καλά, υπάρχουν πολλά νέα παιδία στην ομάδα και πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου θα είναι έτοιμη και το λέω αυτό με πεποίθηση, γιατί έχουμε και το υλικό, αλλά και την στήριξη της διοίκησης. Το μοναδικό αγκάθι αυτή τη στιγμή για τον Α.Ο. Μυκόνου είναι το γηπεδικό το οποίο είναι σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός, αλλά και οι γύρο χώροι του γηπέδου. Είναι κι αυτό μέσα στις δυσκολίες και θα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Από εκεί και πέρα όλα είναι καλά και με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι έτοιμη".

Το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει ή θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες ακόμη κινήσεις.

"Με βάση τη γενική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά και κάποια παιδιά που θα αποχωρήσουν από την ομάδα λόγω του ότι θα πρέπει να καταταχτούν στον στρατό, συν κάποια παιδιά που αφήσαμε ελεύθερους, φέραμε 3 ποδοσφαιριστές ηλικιακά μικρούς. Επίσης επέστρεψαν ο Αργυρόπουλος και ο Ούσας κι έτσι αναπληρώσαμε τα κενά που υπήρχαν από όλες τις προηγούμενες κινήσεις. Κλείνοντας να τονίσω ότι ο Α.Ο. Μυκόνου θα είναι έτοιμος και θα είναι μέσα στις ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares