Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 20:47

Επιστροφή Μανουδάκη στον Αίαντα Σύρου

Επιστροφή στον Αίαντα για τον Κυριάκο Μανουδάκη, που σήμερα υπέγραψε στους «Ολλανδούς» και αναμένεται να είναι στους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια επιστροφής στην Α΄ κατηγορία που θα κάνει η MANOY PANYG ORTHIAομάδα του Γιώργου Ρούσσου.

Η απόδοση του Μανουδάκη κατά την περσινή περίοδο, όπως και η ατολμία κατά την διαδικασία των πέναλτι στον τελικό πρωταθλήματος, ήταν κάποιες από τις αιτίες που ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Σύρου και υπεύθυνος μεταγραφών Γιώργος Φώσκολος δεν θέλησε να κάνει κάποια δελεαστική πρόταση στον παίκτη, ο οποίος μάλιστα, έπειτα και από την απροθυμία κάποιας ομάδας να τον αποκτήσει, έφτασε στο σημείο να σκεφτεί σοβαρά την ενασχόληση του με την διαιτησία.

Όμως ο πρώην παίκτης του ΑΟ Σύρου και το ταλέντο του, θεωρήθηκαν υπεραρκετά από τον Γιώργο Ρούσσο, που άναψε τελικά το πράσινο φως της επιστροφής του Μανουδάκη στον Αίαντα και έτσι ο παίκτης βρήκε ξανά ποδοσφαιρική στέγη.

Σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκος Μανουδάκης σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται ανήκει στους κορυφαίους Κυκλαδίτες παίκτες.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αίαντας, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη Β΄ Κατηγορία έχει ήδη ενισχυθεί από την επιστροφή των Παναγιώτη Σταφυλά και Ηλία Χαλκιά, ενώ απέκτησε από τον ΑΟ Σύρου τον Σωτήρη Καπλάνη και από τον ΑΟ Πάγου τον Γιώργο Ρούσσο, ενώ σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας ο δρόμος για περαιτέρω ενίσχυση είναι ανοικτός.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares