Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2015 22:06

Φιλικό «διπλό» για τον Πάγο επί του ΑΟ Μυκόνου

Ξεκίνημα με το δεξί για τον ΑΟ Πάγου που κατάφερε να φύγει από το νησί των ανέμων με φιλική νίκη 0-1 επί του ΑΟ Μυκόνου, σε αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο της Άνω Μεράς.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα δυνατό φιλικό με αρκετό ενδιαφέρον και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα του Πάγου κατάφερε να βρεί δίχτυα στο δεύτερο ημιχρόνο και πιο συγκεκριμένα στο 52΄, όπου ο Παράβαλος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης… λίγο πριν η ομάδα της Σύρου είχε δοκάρι με τον Βάλβη.

Όμως δοκάρι στο ξεκίνημα είχε και η ομάδα της Μυκόνου με σουτ του Αργυρόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι παίκτες τους Θεόφιλου Παχατουρίδη είχαν και αυτοί τις δικές τους καλές στιγμές, όμως έδειχναν κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδερής Αρμακόλας, ενώ το ντεπούτο τους σε αγώνες ποδοσφαίρου των Κυκλάδων έκαναν οι Μυκονιάτες ρέφερι Γιώργος Υφαντίδης και Αργυρώ Κουκά.

Συνθέσεις

Α.Ο Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Βλαχόπουλος, Κρατζάς, Μπαλλής, Ράγια, Αργυρόπουλος, Αμπαδίνης, Μύρτινας, Ντένιζ, Μωησίδης, Ρονάλντο

Επίσης αγωνίστηκαν: Λυκούρης, Δάμαϊ, Βερώνης, Πανέτας, Ράμσεϊ, Σαββόπουλος, Ελευθεριάδης

Α.Ο. Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Πρελορέτζος, Μαραγκός, Σταμούλης, Βάλβης, Τζώρτζης, Πρίντεζης Λ, Πάπιτσης Γ, Ψωμάς, Ζαφείρας, Πρίντεζης Μ.

Επίσης αγωνίστηκαν: Πρέκας, Παράβαλος, Πάπιτσης Β, Τρόκα, Ρούσσος Κ. Σούρλας, Βαρθαλίτης.

AOM-AO PAGOY FILAOM-AO PAGOY FIL1AOM-AO PAGOY FIL2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares