Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 21:13

Ο Άρης δε μένει στάσιμος

Ο Άρης Σύρου πιστός στο ραντεβού του με την μεταλαμπάδευση του μπάσκετ, για ακόμη μια χρονιά κάνει ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας τμήμα για πολύ μικρά παιδιά και συγκεκριμένα για ηλικίες 3 ετών.

Η προσπάθεια των ανθρώπων της Συριανής ομάδας μεγάλη, αφού παιδιά που ακόμη καλά - καλά δεν γνωρίζουν να περπατούν θα βρεθούν σε γήπεδα μπάσκετ και θα μαθαίνουν αρχικά για το άθλημα αυτό. Οι δύο προπονήτριες των ακαδημιών η Ελπίδα Σαγκινέτου και η Ελπίδα Κανακάρη είναι σίγουρες πως κι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε οι διοικούντες της ομάδες κάνουν βήματα σιγά - σιγά και έπειτα από ώριμη σκέψη.

Πριν όμως ξεκινήσει η σεζόν η διοίκηση του Άρη Σύρου πραγματοποίησε σεμινάρια μπάσκετ στην Α' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου, παρουσία γνωστού Έλληνα προπονητή.

Περισσότερα για το θέμα αυτό μας είπε ο υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής της ομάδας Λευτέρης Λαζαρίνος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Κοινή Γνώμη οι τρεις προπονητές της ομάδας, μίλησαν αρχικά για τη νέα προσπάθεια με το τμήμα των λιλιπούτιων αθλητών, κι αν υπάρχουν δυσκολίες για τη δημιουργία ενός τέτοιου τμήματος.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares