Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 16:24

Πάνοπλος ο Πανθηραϊκός... 2-1 τον Θρίαμβο [pics]

Κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας χθες οι παίκτες του Πανθηραϊκού στο ιδανικό ντεμπούτο που είχαν στην έδρα τους για φέτος που συνοδεύτηκε με τη φιλική νίκη με 2-1 επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Έπειτα από ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι, ο Πανθηραϊκός παίζοντας κατά διαστήματα φανταστικό ποδόσφαιρο πήρε τη νίκη κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου που φέτος έχει υψηλές βλέψεις στο πιο δυνατό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας όπως είναι αυτό της Α΄Αθήνας.
Παρά τα βαριά πόδια από την επίπονη προετοιμασία οι παίκτες του Αλέξη Κωνσταντώπουλου υπήρξαν στιγμές που πραγματικά έδειξαν στόφα ομάδας φτιαγμένης για να κάνει πρωταθλητισμό. Δύο τέτοιες περιπτώσεις έφεραν τα δύο γκολ της ομάδας της Σαντορίνης, με τους Κουκούλη και Ζώνα να σκοράρουν χαρίζοντας τη νίκη στον Πανθηραϊκό.
Τα συμπεράσματα σίγουρα είναι χρήσιμα για τους δύο προπονητές και ειδικά για τον κ. Κωνσταντόπουλο, που φέτος έχει στη διάθεση του ένα πάνοπλο ρόστερ, με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις και πάνω από όλα που αποτελείται από πολλούς παίκτες που έχουν παραστάσεις από δύσκολα παιχνίδια και μεγάλες κατηγορίες, η οποίοι θα πρέπει να δώσουν μεγάλη μάχη για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.
Το φλας της αναμέτρησης
Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στον Πανθηραϊκό, όταν ο Ντεκίδης έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μηνδρινού, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για την ομάδα μας έπειτα από σουτ του Κουκούλη και του Ρουσάκη, με τη μπάλα ωστόσο να περνά λίγο άουτ και στις δύο περιπτώσεις. Τελικά ο Πανθηραϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41' με τον Κουκούλη, ο οποίος μετά από κακό διώξιμο της άμυνας έπιασε ένα ασύλληπτο γυριστό σουτ, που χτύπησε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Σκυριώτη, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν στο 61', μετά από βαθιά μπαλιά ακριβείας του Ρουσσάκη, ο Ζώνας έφτασε πρώτος στη μπάλα και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.
Η ομάδα του Χαϊδαρίου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατα διαστήματα, έχοντας εξαιρετικούς συνδυασμούς, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Έπειτα από κάποιες καλές προσπάθειες με προϋποθέσεις για γκολ ο Τσουκαλάς αποσόβεισε τετ α τετ, όμως ο Αποστολόπουλος πήρε το ριμπάουντ κι από πλεονεκτική θέση μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια ο Πανθηραϊκός αμύνθηκε σωστά και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Κελίδη όμως αρχικά, και τον Περιάλη στη συνέχεια να μην προλαβαίνουν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Έτσι έμεινε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Νεοκοσμίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Βακόνδιο και Ζώρζο.
Συνθέσεις
Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας (30' Λυγνός, 60' Τσουκαλάς), Τζωρμπατζάκης (65' Βλαβιανός), Ρουσάκης, Κουκούλης, Παναγιωτίδης (75' Σορώτος), Λούκα (46' Κωνσταντίνου), Μηνδρινός (65' Κελίδης), Περιάλης, Ντεκίδης (60' Αρβανίτης), Φύτρος (80' Κρεμμύδας), Ζώνας (70' Παγώνης).
Θρίαμβος Χαϊδαρίου (Κιούρκος): Σκυριώτης, Μπάκας, Υφαντής, Γκάτσιος, Θανόπουλος, Τσιούλος, Πατέλης, Μπάνφας, Μαστρογιάννης, Παπαναστασίου, Αποστολόπουλος.
Έπαιξαν επίσης: Μπάκας, Σκελετάρης, Τσαγιάννης, Παπαδιώτης, Ντουλές, Κατσαδούρης, Χατζής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares