Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 22:40

Ξεμούδιασμα με χατ τρικ Κώτση και φθηνά διαρκείας

Ευκαιρία για ένα καλό ξεμούδιασμα είχαν χθες ο αποδεκατισμένος λόγω απουσιών Αίαντας και ο ΑΟ Σύρου που συναντήθηκαν σε ένα φιλικό οικογειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Ο Μάκης Βαρθαλίτης και Γιώργος Ρούσσος είχαν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των αγώνων Κυπέλλο με Ανριακό και Πανσιφναϊκό αντίστοιχα. Νικητής της αναμέτρησης ήταν ο ΑΟ Σύρου με 3-1, με τον Ηλία Κώτση να ανοίγει λογαριασμό με ένα εντυπωσιακό χατ τρικ, ενώ για τον Αίαντα το μοναδικό τέρμα το σημείωσε ο Δεναξάς.
Στο μεταξύ ο ΑΟ Σύρου θέλει το κόσμο στο πλάι του και κάνει μία κίνηση πώλησης φθηνών εισιτηρίων διαρκείας κόστους 10 ευρώ που θα δώσουν την ευκαιρία σε οικογένειες που δεν έχουν οικονομική ευχέρεια να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Η ανακοίνωση του Α.Ο. Σύρου
“Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό του νησιού μας ότι ο Αθλητικός Όμιλος Σύρου αναλογιζόμενος την δύσκολη οικονομική συγκυρία της εποχής μας και θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθήσουν από κοντά και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Σωματείου μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων και τη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία, αποφάσισε να εκδώσει και να διαθέσει εντός των επόμενων ημερών κάρτες διαρκείας αξίας 10 ευρώ για χαμηλόμισθους, άνεργους και χαμηλοσυνταξιούχους συμπολίτες μας, για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας στα εξής τηλέφωνα: Μπαλτάς Ιάκωβος ( τηλ: 6938667332) Λουλούδης Γεώργιος (τηλ: 6947898375) Σολάρης Ιωάννης (τηλ: 6979693739 - κατάστημα «ΧΡΥΣΟ» στην αγορά της Ερμούπολης)”.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares