Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 11:00

Οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας στο S.C. [vid]

Στο πλαίσιο της επίσκεψης μας στη Σαντορίνη δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν και όχι μόνο με τις αθλήτριες του ΑΟ Θήρας.

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Σάββατο η Αρτεμις Σκορδίλη είχε τα γενέθλια της και η διοίκηση της επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς την ώρα της προπόνησης, διά του μάνατζερ Γιώργου SKORDILI ANTHDESMHΝομικού της πρόσφερε μία ανθοδέσμη.

Πάμε όμως να δούμε τι μας είπαν οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας

Μπρίνκμαν

Πρώτη που μίλησε ήταν η . γερμανίδα της ομάδας (πρώτη ξένη που αποκτήθηκε χρονικά), η 29χρονη Ανίκα Μπρίνκμαν που άφησε την πατρίδα της και δοκίμασε στην Ελλάδα την τύχη της. Η γερμανίδα ακραία δεν «φοβήθηκε» τα capitalcontrol, ούτε την πολιτική κατάσταση και τη φήμη της χώρας στην Γερμανία. Στηρίχτηκε σε όσα άκουσε από καλούς φίλους τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων της πατρίδας της, πείστηκε από τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου για το project που έχει στο μυαλό του τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση του ΑΟ Θήρας και ήδη δηλώνει ικανοποιημένη από το επίπεδο του βόλεϊ αλλά και από τις φυσικές ομορφιές του νησιού. Κι ας είδε πρώτη φορά τη Σαντορίνη .νύχτα. «Εψαχνα να παίξω σε μία ομάδα του εξωτερικού. Μέσω του μάνατζέρ μου ήρθα σε επαφή με τον ΑΟ Θήρας, μίλησα με τον προπονητή, μου εξήγησε τι ακριβώς θέλει, ποιος θα είναι ο ρόλος μου και με βάση τις MPRIKMANπληροφορίες που πήρα νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή. Το αστείο είναι ότι όταν έμαθαν φίλοι μου ότι πηγαίνω Ελλάδα μου είπαν να πάρω μετρητά μαζί μου. Δεν χρειάστηκε. Στα σοβαρά, δεν ένιωσα κανέναν φόβο, ένιωσα απόλυτη ασφάλεια όσον αφορά τα οικονομικά και είμαι πάρα πολύ όμορφα εδώ. Το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ με βάση τις πληροφορίες που είχα δεν ήταν και τόσο υψηλό σε σχέση με την Γερμανία, όμως από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο, άρχισα την προπόνηση κατάλαβα ότι κάτι καλό γίνεται εδώ και είναι πολύ καλά τα πράγματα. Να πω την αλήθεια, η πρώτη εικόνα που έχω από την Σαντορίνη είναι . μαύρη. Κι αυτό γιατί όταν φτάσαμε με το πλοίο ήταν νύχτα. Όμως, το νησί είναι πολύ όμορφο, η θέα καταπληκτική μου αρέσει πάρα πολύ και ήδη έχω ενημερώσει τους φίλους μου ώστε να έρθουν με την πρώτη ευκαιρία. Οσο για τους στόχους μας; Τι άλλο από το να μπούμε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

MOUNTAKIΜουντάκη

Η Φερενίκη Μουντάκη μπορεί να έχει το μειονέκτημα ότι είναι η πιο .κοντή της ομάδας (βλ 1.68) αλλά έχει την πιο μεγάλη καρδιά, είναι αγωνίστρια και η ψυχή του ΑΟ Θήρας. Μετράει ήδη τρία χρόνια στο νησί, είναι η αρχηγός του ΑΟ Θήρας και η αθλήτρια που αναλαμβάνει τα δύσκολα τουλάχιστον με βάση την εικόνα που είχαμε την περσινή χρονιά. Φέτος, το ρόστερ της ομάδας είναι πιο γεμάτο, η Μουντάκη έχει δει τον ΑΟ Θήρας από την Α2 στην Α1, έχει περπατήσει μαζί του και ελπίζει ότι θα μπορέσει γιατί όχι και φέτος να μπει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Το βασικό όπλο πιστεύει ότι είναι η καλή δουλειά που γίνεται και το γεμάτο ρόστερ ενώ αυτό που θέλει να αποφύγει είναι να παραμείνουν όλες οι αθλήτριες υγιείς και να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που φοβίζει κάθε αθλητή και παράγοντα «είναι η 3η χρονιά που είμαι στην ομάδα, ήρθα όταν είμαστε στην Α2, δεν είχαμε ως στόχο την άνοδο, όμως αφού ήρθε δεν θα λέγαμε όχι. Ανεβήκαμε κατηγορία, πέρυσι, στη πρώτη μας χρονιά τερματίσαμε στην 5η θέση μέσα από μία δύσκολη περίοδο με αλλαγή προπονητή και αρκετά προβλήματα. Φέτος όλα είναι διαφορετικά. Κυρίως η οργάνωση που είναι και το μεγάλο μας όπλο. Η οργάνωση έχει γίνει σωστά, δουλεύουμε πολύ καλά έως τώρα στην προετοιμασία και στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την τριάδα και γιατί όχι και ψηλότερα. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να περιμένουν το καλύτερο δυνατό και επαναλαμβάνω ότι αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Το όπλο αυτής της ομάδας είναι η οργάνωση, η δουλειά και το γεγονός ότι έχουμε φέτος ενισχυθεί με τρεις ξένες αθλήτριες ενώ αυτό που με φοβίζει; Τίποτα. Αυτό που ζητάω είναι να είμαστε όλες υγιείς οι αθλήτριες και να απολαύσουμε το βόλεϊ».

Βεργίδου - Αρτακιανού

Στη συνέχεια περνάμε στο δίδυμο των διεθνών. Δεν είναι και λίγο να έχει ο ΑΟ Θήρας δύο διεθνείς αθλήτριες που μάλιστα είχαν και βασικό ρόλο στη πορεία της Ελληνικής ομάδας που έφτασε μία ανάσα από την παρουσίας της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λινγκ στην κατηγορία της. Αποκλείστηκε με δύο ήττες από την ανώτερη Ουγγαρία (3-2 εντός και 3-1 εκτός) και οι «Μαγυάροι» αντιμετωπίζουν στον τελικό την Τουρκία. Μιλάμε για την Ολγα Βεργίδου (ποσαδόρο) και Μαριαλένα Αρτακιανού (λίμπερο) οι οποίες περιγράφουν την εμπειρία τους από την εθνική ομάδα, την παρουσία τους στην Σαντορίνη και τους στόχους που έχουν φέτος στην ομάδα. Ξεκίνημα από την Βεργίδου που τονίζει «η αλήθεια είναι ότι θέλαμε το κάτι παραπάνω. Να φτάσουμε στον τελικό, αλλά είχαμε την ατυχία να πέσουμε στον ημιτελικό με την Ουγγαρία, η οποία είναι πιστεύω καλύτερη ομάδα από την Τουρκία και θα πάρει την 1η θέση. Ηταν όμως μία πολύ καλή προσπάθεια εδώ και δύο μήνες και νομίζω ότι η Ελλάδα πήρε την θέση που τις αξίζει. Μ' αρέσει πολύ εδώ στη Σαντορίνη. Από τη πρώτη στιγμή οι άνθρωποι μας άνοιξαν την αγκαλιά τους, μας έκαναν να νιώσουμε οικεία και αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που ανανεώσαμε και φέτος την παραμονή μας στην ομάδα. Συν το γεγονός ότι οι στόχοι της διοίκησης είναι υψηλοί. Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό, τουλάχιστον έξι ομάδες θα παλέψουν για την τετράδα και θα γίνουν πολλοί καλοί αγώνες. Από την πλευρά της, η Αρτακιανού σημειώνει ότι «η πορεία που είχαμε με την εθνική ομάδα ήταν πολύ καλή, τα χαλάσαμε λίγο στο τέλος, όμως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα πήγε τόσο ψηλά και νομίζω ότι του χρόνου θα πάμε ακόμη καλύτερα. Οσο για την Σαντορίνη; Φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα, οι στόχοι είναι υψηλοί, από την πρώτη προπόνηση είδαμε ότι υπάρχει χημεία και ευελπιστούμε χωρίς να λέμε πολλά λόγια ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Θέλουμε κάτι περισσότερο [pics – vid]

Κείμενο: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares