Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 19:39

Mamma mia!

Απόψε στο λιμάνι της Σιγκαπούρης το σβήσιμο των κόκκινων φώτων της εκκίνησης σήμανε το ξέσπασμα μιας μάχης που ξεπέρασε τα όρια της πίστας. Ο Σεμπάστιαν Φέττελ σαν άλλος Ναπολέων θριάμβευσε με την ταχύτατη Ferrari του κι επανέφερε την ιταλική ομάδα στην κορυφή του βάθρου. Ρικκιάρντο και Ράικονεν συμπλήρωσαν τα δυο άλλα σκαλοπάτια του βάθρου των νικητών.

Ναι, καλά διαβάσατε! Κανείς από τους τρεις πρώτους νικητές δεν ήταν της Mercedes, και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Οι δύο πιλότοι της Mercedesήταν εμφανές από την Παρασκευή και τα ελεύθερα δοκιμαστικά ότι δε βολεύονταν σε αυτή την πίστα κι είχαν πρόβλημα προσαρμοστικότητας. Η μονάδα ισχύος της γερμανικής ομάδας δε βοήθησε τα δύο μονοθέσια, γιατί η πίστα δεν ευνοεί τις υψηλές τελικές και το γρήγορο ρυθμό. Ωστόσο, αυτό δικαιολογεί εν μέρει κι όχι εντελώς την κακή εμφάνιση των Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ με τον πρώτο να εγκαταλείπει από μηχανικό πρόβλημα και το δεύτερο να τερματίζει τέταρτος. Έτσι η μάχη του πρωταθλητή αναζωπυρώνεται με τους Ρόσμπεργκ και Φέττελ να μειώνουν την ψαλίδα από το Βρετανό.

Η Ferrari από την άλλη, είχε ένα τέλειο σαββατοκύριακο, με αποκορύφωμα τη νίκη αλλά και την poleposition του Φέττελ. Ο Γερμανός κι η ομάδα του θύμισαν κάτι από τα παλιά και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στους αμέτρητους οπαδούς της ανά τον κόσμο και τους έκανε να ελπίζουν για κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν. Η Scuderiaέμοιαζε άπιαστη και απροσπέλαστη με το ρυθμό αγώνα της ομάδας να υπερτερεί ενάμισι δευτερολέπτου έναντι της Mercedes. Ο Ράικονεν από την πλευρά του έκανε ένα σταθερό και σίγουρο αγώνα προσθέτοντας 15 επιπλέον βαθμούς στο σακούλι της ομάδας του. Ο μεγάλος νικητής του αγώνα Σεμπάστιαν Φέττελ εκτός από ένα αγώνα, πρόσθεσε κι άλλο ένα ρεκόρ στην πλούσια καριέρα του. Ποιο είναι αυτό? Ο τετράκις Γερμανός πρωταθλητής ξεπέρασε σε νίκες τον Άιρτον Σένα, καθώς πλέον έχει 42 έναντι 41 του Βραζιλιάνου.

Πολύ καλή εμφάνιση από τις Red Bull κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών δράσης στη Σιγκαπούρη που μετουσιώθηκε και με τη δεύτερη θέση του Ρικκιάρντο.

Επόμενος αγώνας στην Ιαπωνία μόλις την επόμενη εβδομάδα, με τις μάχες να κορυφώνονται και τους οδηγούς να ακονίζουν τα «ξίφη» τους.

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σιγκαπούρη: αγγίζοντας τα όρια Ο σαμουράι Χάμιλτον! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares