Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 23:16

Δε θα ήμουν εδώ, αν δεν το πίστευα

Στη Ferrariμπορεί να κινούνται στους ρυθμούς του Σεμπάστιαν Φέττελ τη φετινή σεζόν, ωστόσο το δίδυμο των οδηγών συμπληρώνει ένας ταλαντούχος κι άκρως ανταγωνιστικός οδηγός, ο οποίος εκτός των άλλων είναι κι ο τελευταίος οδηγός με τον οποίο κέρδισε πρωτάθλημα η Scuderia.

Ο Κίμι Ράικκονεν λοιπόν, πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και θα τον απολαμβάνουμε στις πίστες για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Φινλανδός τόνισε πως ανανέωσε γιατί πιστεύει στην ομάδα και στις δυνατότητές της καθώς και στο ότι ο ίδιος είναι ικανός να πετύχει νίκες. Τέλος, τόνισε πως η φετινή σεζόν δεν ήταν ιδανική, αλλά ο στόχος εξακολουθεί να είναι οι νίκες όπως πάντα.

Μαλντονάντο: με τη Renault θα κάνουμε σπουδαία πράγματα

   Οι εξελίξεις στο θέμα εξαγοράς της Lotusαπό τη Renaultκαι την επιστροφή της δεύτερης ως εργοστασιακής ομάδας στο πρωτάθλημα της Formula 1 τρέχουν πολύ γρήγορα και οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα. Ο Βενεζουελάνος πιλότος της Lotus, Παστόρ Μαλντονάντο, κλήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα κι εμφανίστηκε άκρως αισιόδοξος για το μέλλον του. Η Renaultαπό την πλευρά της έχει ήδη ανακοινώσει πως ο τριαντάχρονος πιλότος θα είναι ο ένας από τους δύο οδηγούς της επόμενης σεζόν. Ο ίδιος, ερωτηθείς για το ποιόν προτιμάει ως πιτ μέιτ, ανέφερε πως δεν έχει κάποια προτίμηση. Ο Ρομέν Γκροζάν πάντως, ήδη έχει συμφωνήσει με τη Haas για την επόμενη χρονιά και παρουσιάστηκε επίσημα από την αμερικανική ομάδα.

Βολφ: ο Ρόσμπεργκ δεν τα έχει παρατήσει

   Πέντε αγώνες απομένουν για το πέσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 κι ο Λιούις Χάμιλτον οδηγεί την κούρσα με διαφορά 48 βαθμών από το δεύτερο κι ομόσταυλό του Νίκο Ρόσμπεργκ. Το αφεντικό της ομάδας Τότο Βολφ δήλωσε πως κάθε άλλο παρά τελειωμένη είναι η υπόθεση τίτλος και πως ο Γερμανός οδηγός της ομάδας δεν τα έχει παρατήσει. Συμπλήρωσε, πως ένας οδηγός σαν το Νίκο δεν μπορεί να παρατήσει μια μάχη για το πρωτάθλημα εκτός κι αν δεν έχει μαθηματικές ελπίδες.

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο σαμουράι Χάμιλτον! Σχεδόν πρωταθλητής! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares