Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 22:16

Ο Σέργης στο Ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Νάξου

Ο Μανόλης Σέργης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΠΑΣ Νάξου συνεργαζόμενος με τον Πέτρο Μαράκη, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

Ο Π.Α.Σ Νάξου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Μανώλη Σέργη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας.

Ο κ. Σέργης είναι Ναξιώτης, πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Έχει ασχοληθεί χρόνια με τον Μαζικό Αθλητισμό σε πολλά αθλήματα με διαφορετικές ηλικίες. Έχει διατελέσει καθηγητής Φυσικής Αγωγής στα σχολεία και τώρα στο Λύκειο Νάξου. ‘Έχει εργαστεί ως προπονητής στις Ακαδημίες του Π.Α.Σ Νάξου καθώς και στον Πανναξιακό στα τμήματα στίβου και ποδοσφαίρου (παιδικό-εφηβικό). Ήταν γυμναστής και προπονητής της Α.Ε.Ν και πέτυχε την άνοδό της στην Δ΄Εθνική. Συμμετείχε στο συμβούλιο του Δ.Α.Κ ως αντιπρόεδρος επίσης σε συμβούλια σχολικών επιτροπών και σε παιδικούς σταθμούς.

Δηλώνει τοπικιστής και πιστεύω του είναι, η προοπτική αξιοποίησης του πολύτιμου έμψυχου αθλητικού δυναμικού της Νάξου. Θεωρεί επιβεβλημένη την συμμετοχή πτυχιούχων γυμναστών –προπονητών στις ομάδες ώστε να περιβάλλουν με την επιστημονική τους κατάρτιση και με υπευθυνότητα τόσο τα αγωνιστικά τμήματα όσο και αυτά των υποδομών. Πιστεύει ότι πολλά παιδιά τόσο από τη Χώρα όσο και από τα χωριά της Νάξου με την κατάλληλη καθοδήγηση και τις απαιτούμενες παροχές μπορούν να διαπρέψουν και να σταθούν σε μεγάλα Πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

Στις συναντήσεις που έγιναν με το Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκαν λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν την Ομάδα καθώς και τις βάσεις που πρέπει να τεθούν για το μέλλον. Η Διοίκηση συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω καθώς και τις άριστες σχέσεις του κ. Σέργη και την συνεργασία του με τον προπονητή των άλλων τμημάτων κ. Πέτρο Μαράκη προχώρησε στην ανάθεση των προπονητικών καθηκόντων της Ανδρικής Ομάδας. Όλοι δήλωσαν ότι θα πράξουν το καλύτερο δυνατό για την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών του Π.Α.Σ Νάξου.

Για το Δ.Σ

Το Γραφείο Τύπου Π.Α.Σ Νάξου

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares