Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 13:17

Με το δεξί η Μικτή Παίδων… 1-3 τη Σάμο [pics]

Του Γιώργου Πετρίδη

Με νίκη ξεκίνησαν οι Κυκλαδίτες κόντρα στην Σάμο, επικρατώντας με 3-1. Υποδειγματική κίνηση fair play σημειώθηκε μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας από της Κυκλάδες δέχτηκε τέρμα λόγω του αέρα, ύστερα από επιστροφή fair play και σε ένδειξη σεβασμού από την Σάμο, άφησαν τους αντιπάλους να σκοράρουν, εικόνες σπάνιας ομορφιάς και αξίας στα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα.SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOS

Η ομάδα των Κυκλάδων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι έχοντας και την εύνοια του αέρα που «έσπρωχνε» τους τυπικά φιλοξενούμενους προς το αντίπαλο τέρμα. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν τρείς αξιόλογες φάσεις για τους Κυκλαδίτες.

Η πρώτη σταμάτησε σωστά στον καταλογισμό του οφσάιντ από τον διαιτητή ενώ οι άλλες δύο κόντραραν στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας από την Σάμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σαμιώτες είχαν την βοήθεια του ανέμου. Ύστερα από ένα φάουλ, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν την μπάλα, ως ορίζει ο κανονισμός, αλλά ο τερματοφύλακας λόγω του αέρα δεν κατάφερε να την συγκρατήσει και αυτή κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Σε ένδειξη σεβασμού και fair play, με την σέντρα, τα παιδιά από την Σάμο άφησαν τον Δάρρα να διασχίσει όλο το γήπεδο και αυτός έφερε και πάλι τις ισορροπίες (1-1).

Κάπου εκεί οι Κυκλαδίτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Λιέα (1-2) για να έρθει ο Βαμβακούσης ύστερα από ωραία ομαδική συνεργασία να κάνει το τελικό 1-3. 

ΕΠΣ Σάμου - ΕΠΣ Κυκλάδων 1-3
Σκόρερ: 52΄Κουκουβλής / 54΄Δάρρας, 61΄Λιέας, 65΄Βαμβακούσης
Γήπεδο: «Βασίλης Τροχίδης» (Γήπεδο Αναβύσσου)

Διαιτητές: Τζαμουτζαντώνης, Μοντζέλης. Τσοχαντάρης

Συνθέσεις

ΕΠΣ Σάμου: Λαδάς, Μαρμαράς, Κουκουβλής Ε. (60΄Κουλουκτσής), Ράπτης, Κατζιώτης, Ψαρρός, Φερφελής (58΄Τσελεντας), Φαλαρης, Τζιώτης ( 70΄Ανρεάδης), Γεωργαντζιάς, Σίμος (41΄Βουδιωτης).

Αναπληρωματικοί: Καμίλης, Κυπραίος, Καραμαρούδης.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Σούμπιτσης, Κασσανδρινός, Χατζηλαζαρίδης, Μαθιάσος, Καραμολέγκος, Ξαγοράρης, Βαμβακούσης (75΄Παντελαίος), Μαργαρίτης, Δάρας, Φρέρης (69΄Δριμάλας), Γλυλλάκης (41΄Λιεας).

Αναπληρωματικοί: Τσοφαρας, Ψυλλιάς, Καραπατης, Τσαντάνης.

180 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

PAIDES 2015 2016 ME SAMO

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares