Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 14:45

Επιβλητική νίκη για τους Νέους… 0-5 τη Σάμο [pics]

 

Του Γιώργου Πετρίδη

Με τον Φραγκίσκο να πετυχαίνει χατ-τρικ οι Κυκλαδίτες επικράτησαν της ΕΠΣ Σάμου 5-0 στην πρώτη αγωνιστική των Νέων. Με τρεις στημένες φάσεις ο Φραγκίσκος ευστόχησε και έδωσε αέρα τριών τερμάτων μόλις από το πρώτο μισό.SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOS

Στην επανάληψη το τελικό 5-0 δεν άργησε να έρθει με της Σάμο να μην μπορεί να αντιδράσει, ενώ είχε την ευκαιρία να μειώσει, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Κυρίαρχοι από το πρώτο δευτερόλεπτο εμφανίστηκαν οι Κυκλαδίτες, ανοίγοντας νωρίς το σκορ στο παιχνίδι. Ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φραγκίσκο έγινε το 0-1 για να ακολουθήσουν δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από την ίδιο παίκτη, με το σκορ να διαμορφώνεται μόλις στο πρώτο 45λεπτό στο 0-3.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με τον Σαρρή στο 67΄και τον Ξενάκη στο 82΄να παίρνουν την σκυτάλη του σκόρερ από τον Φραγκίσκο. Έτσι το τελικό 5-0 έδωσε αέρα και ψυχολογία στην Μικτή Νέων Κυκλάδων. 

ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Κυκλάδων 0-5
Σκόρερ: -/ 6΄, 11΄(πεν), 24΄(πεν) Φραγκίσκος, 67΄Σαρρής, 82΄Ξενάκης
Γήπεδο: «Βασίλης Τροχίδης» (Γήπεδο Αναβύσσου)

Διαιτητές: Κάτσαρης, Μοντζέλης, Τσοχαντάρης.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Σάμου: Μαρμαράς, Πατακιούτης Κ., Πατακιούτης Ι. (51΄Μαργαρωνης), Ζόρμπας, Θεοδωράκης, Σαρακας, Στασινής, Χατζηνικολάου, Καρίμαλης (39΄Καστανιάς), Ρίζος (51΄Χατζηανδρέου), Αμυρσώνης.

Αναπληρωματικοί: Μαρίνος, Πλακίδας, Ρουσσάκης, Δημητρίου.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Πρίντεζης, Βερώνης (46΄Τσούκε), Βουτσίνος, Σκιαδας, Ξενάκης, Δρόσος, Σαρρής Κ., Καρούσης (65΄Σιγάλας), Τζούρος, Φραγκίσκος (65΄Μπάιλας), Ματσιώτας.

Αναπληρωματικοί: Καρανίκας, Πρεβόλης, Μελανίτης, Σαρρής Κ-Π.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

NEOI ME SAMO

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares