Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 16:19

Με «δώρο εορτής» Φραγκίσκου… 1-0 τη Λέσβο [pics]

Ο Δημήτρης Φραγκίσκος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την γιορτή του , αφού χάρη σε ένα δικό του γκολ η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε με 1-0 κόντρα στη Σάμο. – Αήττητη η Μικτή Νέων, πάει για το απόλυτο απέναντι σε Δωδεκάνησα και Χίο. Ο Δημήτρης Φραγκίσκος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την γιορτή του , αφού χάρη σε ένα δικό του γκολ η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε με 1-0 κόντρα στη Σάμο. – Αήττητη η Μικτή Νέων, πάει για το απόλυτο απέναντι σε Δωδεκάνησα και Χίο.

Του Γιώργου Πετρίδη

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΜε το αήττητο δύο στα δύο συνέχισαν στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων επικρατώντας πριν λίγο στην Ανάβυσσο με 1-0 της ΕΠΣ Λέσβου.

Σκόρερ του χρυσού τέρματος ήταν ο Δημήτρης Φραγκίσκος, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του την ημέρα μάλιστα της ονομαστικής του εορτής. Ο χαρισματικός παίκτης του ΠΑΣ Νάξου μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση, έξω και δεξιά από την αντίπαλη περιοχή, που καυέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ζηρόπουλου.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι συνέχισε με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχες σώμα με σώμα και την ομάδα της Λέσβου να ψάχνει την απάντηση με τον Πρίντεζη όμως να δηλώνει το παρών σε όλες τις περιπτώσεις «κατεβάζοντας ρολά».

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο μισό με τις κόντρες να μην έχουν τελειωμό. Στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου, οι τυπικά φιλοξενούμενοι από τη Λέσβο, έχασαν τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρέθηκε στη μικρή περιοχή αλλά κανείς δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Μέχρι την συμπλήρωση των 90 λεπτών δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι με το τελικό σκορ να παραμένει στο 1-0. Πλέον η προσοχή του Γιώργου Μοστράτου και των παικτών του στρέφεται στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, αύριο Τρίτη με τα Δωδεκάνησα και μεθαύριο Τετάρτη με τη Χίο στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας.

ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Λέσβου 1-0
Σκόρερ: 7΄Φραγκίσκος
Γήπεδο: «Βασίλης Τροχίδης» (Γήπεδο Αναβύσσου)

Διαιτητές:Τζαμουτζαντώνης, Κεκερης, Κούρτης.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Πρίντεζης, Βερώνης, Βουτσίνος, Ξενάκης (46΄Τσούκε), Σκιάδας, Δρόσος, Σιγάλας (47΄Σαρρής Ι.), Καρούσης, Τζούρος (Σαρρής Κ.), Φραγκίσκος, Ματσιώτας.

Αναπληρωματικοί: Μελανίτης, Πρεβόλης, Καρανίκας, Μπάϊλας.

ΕΠΣ Λέσβου: Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δοματάς, Μαντζουράνης, Γεωργαντής (75΄Σιταράς), Θεοδοσίου, Βελούτσος (33΄Νομίδης), Χιωτέλλης, Παπουτσιδέλλης, Μαρίνος, Καπερώνης (62΄Ψαρρας).

Αναπληρωματικοί: Πατράκης, Αραπαντώνης, Κοντός, Σφαμιδάκης.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

PANI ME LESVO NEOI

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares