Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 13:45

Πρώτη ήττα για τους Παίδες [pics]

Του Γιώργου Πετρίδη

Μετά από μία νίκη και μία ισοπαλία, η ομάδα παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων γνώρισε την πρώτη της ήττα με 3-0 από την ΕΠΣ Δωδεκανήσων στην 1η φάση προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε από το Γήπεδο της Αναβύσσου σε αυτό της Παλαιάς Φωκαίας που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν γούρικο για τα παιδιά της Μικτής μας.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΗ ομάδα των Δωδεκανήσων κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και δύο και με δύο ακόμη τέρματα στο δεύτερο επικράτησε τελικά με 3-0.

Οι Δωδεκανήσιοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, επικρατώντας στη μάχη της μεσαίας γραμμής. Οι Κυκλαδίτες από την άλλη κρατούσαν γερά στην άμυνα μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου που δέχτηκαν το 1-0, όταν στο 30΄και ύστερα από λάθος διώξιμο της άμυνας, έγινε μία σέντρα ο Μπουρνέλης με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51΄τα Δωδεκάνησα διπλασίασαν τα τέρματα τους μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Καραμούζη, που πλάσαρε τον τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 75΄ με ωραίο κοντινό πλασέ, έκανε και το 3-0 για τα Δωδεκάνησα.

ΕΠΣ Δωδεκανήσων - ΕΠΣ Κυκλάδων 3-0
Σκόρερ: Μπουρνέλης, Καραμούζηε (2)
Γήπεδο: Γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας

Διαιτητές: Κατοπης, Καζογλου, Μπαλης.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Σκαρπετης, Κουλουμπρης, Νικολης, Σαββουλης (86΄Γκαμμις), Αμπελας, Κωνσταντινιδης Π., Μπουρνελης (86΄Μουστακας), Κωνσταντινίδης Σ., Καραμουζης, Μαγκουλιας, Αντωνίου.

Αναπληρωματικοί: Κάρλος, Μανούσογλου, Καβουνίδης, Ξελαπαδάκης, Κοντός

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Ψύλλιας, Κασσανδρινός (78΄Τσαντάνης), Χατζηλαζαρίδης, Δριμάλας, Καραμολέγκος, Ξαγοράρης, Βαμβακούσης (32΄Παντελαίος), Μαργαρίτης, Δάρας (52΄Γρυλάκης), Φρέρης, Λιέας.

Αναπληρωματικοί: Τσοβαρας, Καραπάτης, Σουμπιτσής, Μαθιάσος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares