Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 17:53

Έτοιμοι για την πρωτιά (Βαθμολογίες – αποτελέσματα)

Η παρουσία των Μικτών μας ομάδων στην Ανάβυσσο έδειξε ξεκάθαρα και στον τελευταίο που είχε αντιρρήσεις την σοβαρή δουλειά που γίνεται στις Κυκλάδες, οι οποίες επενδύουν στις υποδομές, ενώ ταυτόχρονα το τεχνικό επιτελείο των Μικτών μας και ειδικά ο προπονητής Γιώργος Μοστράτος «παίρνει άριστα» για τη δική του δουλειά, αλλά και για το αγωνιστικό πνεύμα που έχει περάσει στους πάντα ετοιμοπόλεμους παίκτες του.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΜετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της πρώτης φάσης οι ομάδες μας γύρισαν στις Κυκλάδες, φιγουράροντας στην 1η θέση και αήττητοι οι Νέοι και στην 2η θέση με διαφορά μόλις 2 βαθμών από τον πρώτο οι Παίδες.

Σίγουρα ο δεύτερος γύρος του Ιανουαρίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρων, καθώς εκτός από την πρωτιά οι Κυκλάδες θα αποκτήσουν εξαιρετικό πλεονέκτημα όσο αφορά τις περιφερειακές ομάδες.

Και τι ευνοούμε πλεονέκτημα; Η πρώτη ομάδα παίρνει το μπόνους τον 8 παικτών στην περιφερειακή ομάδα, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι η τεχνική καθοδήγηση της περιφερειακής ομάδας περνά στα χέρια του προπονητή του πρώτου. Άρα για πρώτη φορά από την σύσταση των περιφερειακών τον Ιανουάριο ίσως μιλάμε για τον νέο τεχνικό της Περιφερειακή ομάδας, αναφερόμενοι στον Γιώργο Μοστράτο.

Ας πάμε στα νούμερα όμως και να δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων και πως έχουν οι Βαθμολογίες.

Νέοι - Παίδες

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δηλώσεις για τη νίκη με Χίο [vid] Selfie στο Καραϊσκάκης »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares