Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 14:33

Μαραθώνιος με πρωτιά και ρεκόρ Καλλία του ΑΟ Μυκόνου

Ο αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου Χρήστος Καλλίας ήταν ο πρώτος αθλητής που μπήκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στο πλαίσιο του 33ου Μαραθωνίου Αθήνας για τον αγώνα δρόμου 5χλμ με χρόνο 15.09 και έκανε νέο ρεκόρ διαδρομής, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και χαρίζοντας παράλληλα ακόμη μία μεγάλη επιτυχία στον σύλλογο της Μυκόνου.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε Ο έμπειρος Κώστας Νακόπουλος με χρόνο 15.19 σε μία ακόμη συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ τρίτος τερμάτισε ο  Μάρκος Γκούρλιας με χρόνο 15.22.
Στις γυναίκες τη πρώτη θέση κατέκτησε η Αναστασία Μαρινάκου με 17.21, δεύτερη τερμάτισε η Ελευθερία Πετρουλάκη με 17.34, και τρίτη η Σοφία Πιτούλη με 17.38.
Ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου δήλωσε:  «Ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν έχω μπει πρώτος στο Καλλιμάρμαρο! Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Αυτή η μέρα είναι μια γιορτή! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές για την άρτια οργάνωση. Θα ήθελα να βλέπω όλο και περισσότερους ξένους να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 40.000. Αυτή είναι μια σημαντική οικονομική ανάσα για την πόλη και βοηθάει σημαντικά στον τουρισμό μας», είπε ο 27χρονος δρομέας που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb: ''Ευχαριστώ για τη στήριξη τους το ‪outrun‬ και τη ‪‎skechers‬ .. όπως και το σύλλογο μου ‪‎ΑΟ Μυκόνου''.

KALLIAS TERMATISMOS

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares