Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 01:26

Στον ΠΑΣ Γαλάτσι ο Γαλάνης

Ο Βαγγέλης Γαλάνης που πέρυσι αγωνιζόνταν με την φανέλα του Πανναξικού, κατακτόντας το νταμπλ στις Κυκλάδες και έχει παραστάσεις από επαγγελματικά πρωταθλήματα ανήκει πλέον στο δυναμικό του ο ΠΑΣ Γαλάτσι δίνοντας την ευκαρία στον Πάρη Βάλβη να εμπλουτίσει τις επιλογές του τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα με τη φανέλα της ομάδας του κέντρου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, Βαγγέλης Γαλάνης. Ο ικανότατος άσος που πριν από μερικά χρόνια έγινε γνωστός από την παρουσία του με την φοβερή και τρομερή τότε ομάδα της Εθνικής Νέων συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και αφού άκουσε με προσοχή το πρότζεκτ των ανθρώπων του σωματείου έδωσε τα χέρια ώστε από εδώ και στο εξής να φοράει την φανέλα του ΠΑΣ. Άλλωστε, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον ποδοσφαιριστή να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σύλλογο της πολης του.

Ο Γαλάνης διαθέτει σπουδαίο βιογραφικό κάτι που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και με το παραπάνω λύσεις στο συγκρότημα του Πάρη Βάλβη. Συγκεκριμενα, ο αριστεροπόδαρος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον Πανιώνιο. Ακολούθησαν οι Καβάλα, Απόλλωνας Καλαμαριάς, ΑΟ Θήβας, Εθνικός Πειραιά, ΑΟ Χανιά, Ηλυσιακός, Πανναξιακός και Παλαιό Φάληρο, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που χαρακτηρίζεται πολυτέλεια για την κατηγορία.

GALANIS AGGELIS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares