Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 22:28

Σκάνδαλο ενόψει… σε βάρος των Μικτών (πρόγραμμα)

Φαίνεται ότι η καλή πορεία και η πρωτιά των Μικτών μας ομάδων και ειδικά των Νέων δεν αρέσει σε πολλούς. Περίεργες αποφάσεις και αδικαιολόγητες αλλαγές στο πρόγραμμα, μαρτυρούν ότι κάποιοι προσπαθούν να ανακόψουν εκτός γηπέδων την ανοδική πορεία των επίλεκτων Κυκλαδιτών. Φαίνεται ότι η καλή πορεία και η πρωτιά των Μικτών μας ομάδων και ειδικά των Νέων δεν αρέσει σε πολλούς. Περίεργες αποφάσεις και αδικαιολόγητες αλλαγές στο πρόγραμμα, μαρτυρούν ότι κάποιοι προσπαθούν να ανακόψουν εκτός γηπέδων την ανοδική πορεία των επίλεκτων Κυκλαδιτών.

Διαβάζοντας στο site της ΕΠΟ το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του τουρνουά προεπιλογής των μικτών νέων και παίδων, διαπιστώσαμε με έκπληξη τις αδιανόητες αλλαγές και παρεμβάσεις στο πρόγραμμα των αγώνων, με στοχευόμενη πρόθεση να διευκολυνθεί η Μικτή Δωδεκανήσου.

Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμα της πρώτης φάσης.

Ένα δεδομένο πρόβλημα που υπάρχει στον τρόπο διεξαγωγής, είναι πως οι ομάδες που έχουν το ρεπό τους την πρώτη και την τελευταία αγωνιστική αναγκάζονται να παίξουν και τα 4 παιχνίδια τους συνεχόμενα, κάτι που εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο αντιπαιδαγωγικό έως και επικίνδυνο είναι, γιατί μιλάμε για παιδιά.

Το θέμα είχε εντοπιστεί και όπως εξήγησαν οι αρμόδιοι της ΕΠΣΚ Κυκλάδων στο πρόσφατο συμβούλιο της Πάρου, είχε μπει στο τραπέζι και η απάντηση ήταν πως για επιμηκυνθεί κατά μία μέρα το τουρνουά για να υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν όλοι ρεπό, είχε ένα κόστος 5-6000 ευρώ.

Μάλιστα χαρακτηριστικά τονίστηκε ότι από πλευράς ΕΠΟ ειπώθηκε αν έχετε εσείς, γιατί εμείς δεν έχουμε, βάλτε τα χρήματα να λυθεί το πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα στο δημοσιευμένο πρόγραμμα, αίφνης τα Δωδεκάνησα άλλαξαν από την τρίτη αγωνιστική που θα είχαν αντίπαλο της Κυκλάδες να γίνει το παιχνίδι την 1η αγωνιστική και να πάρουν ρεπό, πράγμα που δεν θα γίνει για τις Κυκλάδες, οι οποίες θα παίξουν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια.

Βεβαίως έχουν γνώση οι φύλακες και η ΕΠΣΚ πληροφορούμαστε πως θα αποστείλει επιστολή ζητώντας εξηγήσεις.

Εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε λογική εξήγηση σε αυτά και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και τι εξήγηση θα δώσει η ΕΠΟ.

Αλλιώς θα ψάξουμε να βρούμε αν συνδέονται όλα αυτά με την σημερινή επίσκεψη του κ. Γκιρτζίκη στην Ρόδο, όπου επέβλεψε την πορεία του νέου Ενωσιακού σταδίου που κατασκευάζεται λίγο έξω από την πόλη στην περιοχή Τσαίρι και τι θα ειπωθεί στο αποψινό συμβούλιο της τοπικής ένωσης που θα γίνει παρουσία του.

Βεβαίως γιορτές έρχονται και δώρα γίνονται, αλλά ποιος θα δικαιολογήσει  στα παιδιά και από τα Δωδεκάνησα και από τις Κυκλάδες τον λόγο που γίνονται αυτέ οι εξόφθαλμες διακρίσεις;

Επαναλαμβάνω στα παιδιά!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΝΕΟΙ- ΠΑΙΔΕΣ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares