Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015 18:43

Κώτσης: Το καλύτερο «γκολ» θα είναι να πετύχει η ομάδα

Ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης φέτος για τον ΑΟ Σύρου, ο Ηλίας Κώτσης κάνει μία πολύ καλή χρονιά, όπου έχει πετύχει 5 τέρματα στο πρωτάθλημα και έχει βγάλει πολλές φορές φέτος τα «κάστανα από τη φωτιά» για τους Συριανούς.

Μάλιστα το τελευταίο γκολ του Κώστη ήταν αυτό που ψηφίστηκε από το σάιτ μας ως το καλύτερο της 9ης αγωνιστικής, ενώ η φετινή του πορεία μας ανάγκασε να μιλήσουμε μαζί του για τον ίδιο και της ομάδα του…

Ξεκινώντας από τον φετινό ΑΟΣ ο Ηλίας Κώτσης τόνισε: «Μετά την ατυχή ισοπαλία με τον Πάγο η ομάδα άρχισε να βρίσκει τον καλύτερο της εαυτό… Όλοι οι παίχτες γίναμε μια γροθιά σαν οικογένεια και αυτόματα αυτό έβγαινε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχιστεί η καλή αυτή πορεία γιατί η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη. Από ότι μας είπε ο προπονητής μας και αυτά που έχουμε ακούσει η ομάδα θα ενισχυθεί με κάποιες προσθήκες οπότε πιστεύω ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια. Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα... πρόεδρος, διοίκηση, προπονητές και παίχτες και συνεχίζουμε».

Ο άσσος της Συριανής ομάδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου: «Για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ένας τελικός από τους πολλούς που ακολουθούν και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς που θα είναι πολύ χρήσιμοι στον επόμενο γύρο, όπου το πλεονέκτημα του +3 θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο».

Όσο αφορά το γκολ που πέτυχε και είναι το κορυφαίο της πεντάδας, ο Ηλίας Κώτσης τόνισε: «Για το γκολ τώρα που με ρωτάται, έχω να πω ότι το σημαντικό για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα, ανεξάρτητα με το ποιος βάζει το γκολ. Ο στόχος που έχει βάλει η ομάδα είναι το «γκολ» που θα πρέπει να βάλουμε κερδίζοντας κάτι καλό αυτή τη χρονιά».

Κλείνοντας με την ερώτηση αν αφιερώνει κάπου το γκολ που πέτυχε ο επιθετικός του ΑΟΣ είπε: «Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους γύρο μου οι οποίοι με στηρίζουν και με αγαπούν… Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, να έχουμε την υγεία μας πάνω από όλα.. Και όλα τα άλλα φτιάχνονται».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares