Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 21:46

Ραμπαβίλας: Δέχτηκα πρόταση αλλά μένω...

Πράξη τα όσα είχε δηλώσει στην αρχή της χρονιάς όταν ανανέωσε με τον ΑΟ Σύρου θέλει να κάνει ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας, ο οποίος παρά την δελεαστική πρόταση του Πανθηραϊκού αποφάσισε να μείνει στη Σύρο και τον ΑΟΣ, με τον οποίο όπως έχει τονίσει ο ίδιος στο παρελθόν έχει να τελειώσει αυτό που δεν μπόρεσε πέρυσι, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σίγουρα τα ''νούμερα'' του Ραμπαβίλα ζαλίζουν, καθώς με την φανέλα του ΑΟ Σύρου μετρά 24 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες, απο τους οποίους έχει χρηστεί σκόρερ 21 φορές, ενώ φέτος μετρά 5 τέρματα στο πρωτάθλημα και μαζί με τον Κώτση είναι οι πρώτοι σκόρερ του 1ου ομίλου και φυσικά της ομάδας τους του ΑΟ Σύρου.
Πάμε να δούμε τι λέει ο ίδιος ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας που δέχτηκε να μιλήσει στο S.C., τόσο για την απόφαση του να μείνει στον ΑΟΣ, όσο και για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας και τις δικές του προβλέψεις που περιέχουν και αρκετή δόση υπονοούμενων για τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος την περσινή χρονιά.
RAMPA FOSKOLOS AGKALIAΑρχικά ο ''Μπομπέρ'' της Συριανής ομάδας μίλησε για την απόφαση του, στην οποία όπως λέει τον πρώτο ρόλο έπαιξε ο Γιώργος Φώσκολος, αλλά και η σύζυγος του που είναι γνωστή για τα αισθήματα που τρέφει για το σωματείο και την επιρροή που ασκεί στις εξελίξεις: ''Αρχικά θέλω να πω ότι ο Γιώργος Φώσκολος είναι κράτος... Έγινε μια προσπάθεια από τον Πανθηραϊκό να με πλησιάσει για δεύτερη φορά φέτος, αλλά ο πρόεδρος μας κ. Φώσκολος ενήργησε έξυπνα ζητώντας ένα αντάλλαγμα που ποτέ δεν θα γινόταν δεκτό. Άσχετα από αυτό όμως εγώ δεν είχα αποφασίσει να φύγω από τη Σύρο... δεν ξέρω αν θα το έκανα και αν τελικά συμφωνούσα. Σημαντικό ρόλο παίζει μία συζήτηση που είχα με το ζεύγος Φώσκολου, τον προπονητή και 1-2 παίχτες (Παπαδάκης) καθώς όλοι συμφωνήσαμε ότι πέρυσι αφήσαμε κάτι στην μέση με το πέναλτι... αυτό με έκανε να μείνω".
Πως βλέπει ο έμπειρος Παναγιώτης Ραμπαβίλας το φετινό πρωτάθλημα; ''Ο ΑΟ Μυκόνου έχει πολύ καλό σύνολο, ξέρει τι ζητάει και νομίζω θα πάει μέχρι το τέλος. Στον άλλον όμιλο Πανθηραϊκος φέτος είναι αφεντικό, ο πανναξιακος δεν με πείθει για πρωτάθλημα γιατί φέτος δεν έχει παρατάσεις καθυστερήσεις και πέναλτι... Εμείς από την πλευρά μας θα δυναμώσουμε και άλλο στη μεταγραφική περίοδο και νομίζω θα ήμαστε και εμείς στην τριάδα των φαβορί με Μύκονο και Πανθηραικο... Η διάρκεια θα μετρήσει και ελπίζω όλα να κριθούν εντός των 4 γραμμών''.RAMPA MONOS
Όσο αφορά το πως βλέπει τη συνέχεια ο στράικερ του ΑΟΣ είπε: ''Εμείς μετα τον αγώνα με τον Πάγο βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά... Κερδίζουμε και πάμε παρακάτω. Όπως πέρυσι τον Ιανουάριο που δουλεύαμε πάνω σε αυτό το πετυχημένο μοτίβο που είχε χαράξει ο προπονητής και η ομάδα στην ουσία έχει 1 ήττα σε 23 παιχνίδια. Τώρα όσο αφορά τη συνέχεια την άλλη Κυριακή  όλη η Σύρος θα πρέπει να είναι στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουνε τους 3 πόντους κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου που θα μας δώσουν την πρωτιά στον όμιλο και το πλεονέκτημα του +3''.
Οι στόχοι του ΑΟ Σύρου δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από λέξεις είπε ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας: ''Ο πρόεδρος κ. Φώσκολος με δυο τρεις κουβέντες κάναμε να δω διαφορετικά την όλη κατάσταση. Όπως φυσικά και ο προπονητής κ Μάκης Βαρθαλιτης που ειναι κάτι παραπάνω από προπονητής για μενα. Για την φετινή χρόνια το πρωτάθλημα είναι καθαρός στόχος, να μην κρύβομαι πίσω από λέξεις... Στην ουσία τωρα ξεκινάει η κούρσα για εμάς και για όλους όσους το διεκδικούν''.
Από το κλείσιμο αυτής τη μίνι συνέντευξης δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ευχές και οι ευχαριστίες: ''Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους ότι καλύτερο με υγεία σε όλο τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Σύρου θα βοηθήσει τη μόνη ομάδα στο νησί που έχει στόχο να κάνει πρωταθλητισμό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Πανθηραϊκό για την δεύτερη προταση που μου έκανε... Πραγματικά είναι κάτι που με τιμάει πολύ. Επίσης να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον Παπαδάκη τον χρειαζόμαστε γερό και δυνατό γρήγορα κοντά μας.
Είναι μεγάλη απώλεια στο παιχνίδι με την Μύκονο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πολύ δυνατό πρόεδρο μας Γιώργο Φώσκολο (Φώσκολος= κράτος πρίγκιπας τα πάντα στο νησί της Σύρου) και την διοίκηση που σε κάθε πρόβλημα μας στηρίζει και μας βοηθάει σε δύσκολους καιρούς.

3c4da8746ec90e0df1a3803a48b44845 XL52c2e814-a42e-4e16-8b8b-d562b22f7f31 397f3133381a4f023d5c13a5413e3237d l1962736 701836783202250 1178120325 nrampavilas-640x420RAMPAVILASRAMPAVILAS AOS PROPONHSIRAMPAVILAS FASH NAXOSRAMPAVILAS AOSRAMPAVILAS-TSEXOYRAMPA-PAPADAKISRABA RAOYZAIOS FOSKOLOSRAMPBILAS ARGYRIOU

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares