Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 21:39

Μάγκνουσεν για όλους και για όλα

kevin

Σε συνέντευξη του ο πρώην οδηγός της McLaren, Κέβιν Μάγκνουσεν, σε εφημερίδα της πατρίδας του μίλησε για το πώς αποχώρησε από τη βρετανική ομάδα αλλά και για τα σχέδια του Μπάτον περί απόσυρσης του από το άθλημα.

«Μου είχαν πει ότι η θέση ήταν δικιά μου (ενν. το 2015). Τώρα δε θυμάμαι ακριβώς πως είχε γίνει αλλά στο τέλος της χρονιάς με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν πρέπει να ανησυχώ για τίποτα. Φυσικά ήταν δύσκολο όταν έμαθα ότι δεν είχα θέση βασικού οδηγού στην ομάδα, αλλά δεν είχα αμφιβολία ότι θα επιστρέψω, οπότε δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο πίστευα στην αρχή». Όσον αφορά το Μπάτον, ο νεαρός Δανός τόνισε:

«Ο Τζένσον είχε δύο πάρα πολύ καλούς αγώνες στο τέλος της χρονιάς (ενν. το 2014). Τα πήγε πραγματικά καλά. Αλλά επίσης είχε κρεμάσει φωτογραφίες από την καριέρα του στο δωμάτιό του, κι είχε ετοιμάσει και κράνος με το αντίο του στην ομάδα, γιατί πίστευε πως 100% θα έφευγε. Τελικά έμεινε εκείνος κι έφυγα εγώ. Δεν υπάρχει καθόλου κακία μεταξύ μας, ίσα ίσα είναι ένας οδηγός που σέβομαι απεριόριστα».

Φερστάπεν: στόχος το βάθρο για το 2016

   Ο δεκαεπτάχρονός «ιπτάμενος» Ολλανδός της ToroRossoπου εξέπληξε τους πάντες το 2015 ετοιμάζεται για μία ακόμα καλύτερη χρονιά το 2016. Η ToroRossoπλέον θα αγωνίζεται με κινητήρες Ferrariκι όχι Renault κι όλοι στην ομάδα εύχονται να επιστρέψουν σε επιτυχημένα μονοπάτια. Στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOSσε δηλώσεις του έθεσε τους στόχους της επόμενης χρονιάς:

«Ναι, 100 πόντοι. Πρέπει να στοχεύεις ψηλά, σωστά; Για την τρίτη θέση του βάθρου χρειάζεσαι ένα δυνατό κινητήρα. Για την πρώτη και τη δεύτερη θέση νομίζω είμαστε μακριά- πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές».

Τελειώνει ο χρόνος για νέα pits στον Καναδά

   Ο δήμος του Μόντρεαλ ξέρει ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την παράδοση των νέων pitsκαι paddockπου είχε υποσχεθεί. Ο αγώνας στην πίστα Ζιλ Βιλνέβ προωθείται ιδιωτικά από την εταιρεία Octane, αλλά ένα νέο δεκαετές συμβόλαιο που υπεγράφη με τη Formula 1 υποχρεώνει την πόλη χρηματοδοτήσει καινούριες εγκαταστάσεις και γκαράζ για τις ομάδες. Ο δήμος υποσχέθηκε να τις έχει έτοιμες για χρήση το 2017, αλλά ο πρόεδρος της δημοτικής αρχής παραδέχθηκε ότι τα περιθώρια είναι στενά.

«Σίγουρα τα περιθώρια είναι στενά, αλλά πάντα δουλεύαμε με αυτό το χρονικό ορίζοντα. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν προθεσμίες να προλάβουμε, όσο οι μέρες περνούν. Η συνεργασία και οι συζητήσεις με τους συνεργάτες μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Υπάρχει ένα οικονομικό άνοιγμα της τάξης των $32.6 εκ. αλλά θα δούμε που θα κλείσει.»

Για ερωτήσεις και σχόλια: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares