Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 15:37

Μπρέσκα: Θέλω να μιλήσω στο γήπεδο

Ο Μάριο Μπρέσκα στην πρώτη του συνέντευξη σε Κυκλαδίτικο μέσο μιλάει για το νέο βήμα της καριέρας του Ο Μάριο Μπρέσκα στην πρώτη του συνέντευξη σε Κυκλαδίτικο μέσο μιλάει για το νέο βήμα της καριέρας του

Από χθες το πρωί με την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθηραϊκό ο Μάριο Μπρέσκα επιστρέφει και πάλι σε Ελληνικά γήπεδα, με όλους εμάς τους Κυκλαδίτες να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε να αγωνίζεται στα γήπεδα μας.

Η αγάπη του Μπρέσκα για την χώρας μας εκδηλώνεται με κάθε ευκαιρία από τον ίδιο, ενώ σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο S.C. δηλώνει πως μία επίσκεψη του στη Σαντορίνη ήταν όνειρο ζωής.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά; Ο Μάριο Μπρέσκα είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει να πει πολλά… αλλά θέλει να μιλήσει στο γήπεδο.

MPRESK KALNTERAΠάμε όμως να δούμε τι είπε ο Σλοβάκος διεθνής με τη μεγάλη καριέρα, αρχίζοντας από την απόφαση του να πει το ΝΑΙ στον Πανθηραϊκό: «Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Πανθηραϊκό. Ο Σάκης Κουκούλης μου είχε πει για τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα και για την οργάνωση της. Είδα ότι η διοίκηση έχει ως πρώτο στόχο την άνοδο στη κατηγορία, κάτι που με ενδιαφέρει, αφού θα ήθελα να μείνω ακόμη μία χρονιά… Είχα και άλλες προτάσεις από εξωτερικό, αλλά ξέρετε η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου και ήθελα πολύ να γυρίσω. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να λέω πολλά… καλύτερα να μιλήσω μέσα στο γήπεδο».

Στην ερώτηση αν τον προβλημάτισε που το πρωτάθλημα μας δεν είναι τόσο γνωστό, ο Μάριο Μπρέσκα ήταν αφοπλιστικός… «Δεν είναι αλλά θα γίνει σε λίγες μέρες» είπε εν μέσω χαμόγελων, με έμφαση.

Σίγουρα το όνομα του είναι «βαρύ» και ότι πιο ηχηρό έχει έρθει μέχρι σήμερα στις Κυκλάδες. Τον αγχώνει το γεγονός ότι οι απαιτήσεις στο πρόσωπο του θα είναι αυξημένες; «Ποδόσφαιρο είναι, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί… Εγώ από την πλευρά μου σαν επαγγελματίας θέλω να δείξω πράγματα, θέλω πολύ να βοηθήσω και να χαρεί ο κόσμος. Ξέρω τι εννοείται… αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και στους νέους που ξεκινούν τώρα. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και θα δει [χαμόγελο].

Εντυπώσεις από το νησί; Φυσικά οι καλύτερες. Άλλωστε η Σαντορίνη μπορεί να «μαγέψει» οποιονδήποτε: «Είμαι πολύ καλά και χαρούμενος… Όλα είναι τέλεια, ξέρεις, κατάλαβα αμέσως ότι είμαι στην Ελλάδα. Πάντα είχα όνειρο να έρθω στη Σαντορίνη».

Το μήνυμα του στους φιλάθλους, απλό: «Να έρθουν να μας βοηθήσουν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό».

Και οι ευχές στο κλέισιμο: «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους».

MPRESKA AER1MPRESKA FANELA 600x300

 

BRESKA YPOGRAFH

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares