Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 17:15

Ποδαρικό με νίκη...

Ξεκίνημα με το. δεξί για τους Νέους από τις Κυκλάδες που επιβλήθηκαν με 4-1 της μεικτής ομάδας από την Σάμο.  Για λογαριασμό των τυπικά γηπεδούχων, ο Σαρρής πέτυχε δύο τέρματα, με τον πίνακα των σκόρερ να συμπληρώνουν οι Σκιαδάς και Τζούρος.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΓια την Σάμο στο φινάλε μείωσε ο Σταμάτης Λουκάς. Αύριο Τρίτη, τόσο οι νέοι, όσο και οι Παίδες αντιμετωπίζουν στο γήπεδο της Αναβύσσου την ομάδα από την Λέσβο.
Το ματς
Με ισχυρή κυριαρχία σε όλο το γήπεδο για τις Κυκλάδες, ξεκίνησε η πρώτη αναμέτρηση των Νέων στην Ανάβυσσο. Από την άλλη, η ομάδα της Σάμου προσπαθούσε να αμυνθεί, χωρίς να δείχνει ότι μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί. Μόλις στο 14ο λεπτό, η πίεση αποτυπώθηκε και στον πίνακα του σκορ με τις Κυκλάδες να πετυχαίνουν το πρώτο τους τέρμα. Ύστερα από γέμισμα του Βερώνη, ο Σαρρής με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαρμαρά (1-0).
Έχοντας την ψυχολογία και την κυριαρχία με το μέρος τους, οι τυπικά γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 29ο λεπτό (2-0). Μετά από κόντρες και σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα ο Σκιαδάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 3-0 ήρθε δύο λεπτά αργότερα (31ο λεπτό) δίνοντας άλλο αέρα στις Κυκλάδες. Ομαδική συνεργασία που θα ζήλευαν ομάδες μεγάλων κατηγοριών, ασίστ από τον Σαρρή και αμαρκάριστη κεφαλιά από τον Τζούρο στην καρδιά της περιοχής.
Δώδεκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης έγινε και το 4-0 υπέρ των Κυκλάδων δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Μετά από παράλληλη σέντρα του Πρεβόλη και αδράνεια της άμυνας, ο Σαρρής ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Το τελικό 4-1, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την Σάμο, πέτυχε ο Σταμάτης Λουκάς.
ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Σάμου 4-1
Σκόρερ: 14', 78' Σαρρής, 29' Σκιαδάς, 31' Τζούρος / 86' Λουκάς
Γήπεδο: «Βασίλης Τροχίδης» - Γήπεδο Αναβύσσου
Συνθέσεις
ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρίντεζης, Βερώνης, Βουτσίνος, Ξενάκης, Σκιαδάς, Δρόσος (68΄Σαρρής Κ.Π), Σιγάλας, Καρούσης, Τζούρος (55' Ματσιώτας), Φραγκίσκος (60΄ Πρεβόλης) , Σαρρής Κ.
Αναπληρωματικοί: Μπάιλας, Καρανίκας, Φώσκολος, Τσούκε.
ΕΠΣ Σάμου: Μαρμαράς, Στασίνης (46' Καρίμαλης), Πλακίδας, Ζορμπάς, Χατζηανδρέου, Θεοδωράκης (46' Λουκάς), Καστανιάς, Σαράκας (58' Ρίζος), Μαργαρώνης, Χατζηνικολάου, Αμυρσώνης.
Αναπληρωματικοί: Ρουσσάκης, Μαρίνος, Δημητρίου, Βαλσαμίδης.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares