Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 17:23

Τους σταματησαν τα δοκάρια

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το πρώτο παιχνίδι για το 2016 των Μεικτών ομάδων στην κατηγορία των παίδων.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΚυκλάδες και Σάμος δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τα αντίπαλα δίχτυα με τους δύο τερματοφύλακες να αναδεικνύονται πολυτιμότεροι παίκτες.

Στις σημαντικότερες στιγμές παρατηρούμε τα δύο δοκάρια των Κυκλαδιτών, ένα σε κάθε ημίχρονο με τους Δριμάλα και Ξαγοράρη αντίστοιχα. Οι Κυκλάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο ύστερα από την αποβολή του Δάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς
Μουδιασμένα και χωρίς ρυθμό ξεκίνησαν οι δύο ομάδες τον πρώτο αγώνα των μεικτών ομάδων για το 2016. Οι Κυκλάδες είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μισάωρο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν από μία ευκαιρία. Η καλύτερη εξ αυτών ήταν με τον Δριμάλα στο 23' αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Σαμιωτών. Οι 22 παίδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα της αναμέτρησης, ισόπαλες χωρίς σκορ.

Με τις Κυκλάδες να αυξάνουν την πίεσή τους ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Αναβύσσου. Δύο φορές ο Δάρας προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, αλλά καμία δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στα μέσα του δευτέρου μισού, ο Καραμηνάς για την Σάμο και ο Σαρρής για τις Κυκλάδες δημιούργησαν υποψίες επίθεσης, αλλά οι αντίπαλοι γκολκίπερ είχαν κατεβάσει ρολά.

Για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 81ο λεπτό, η μπάλα δεν έκανε την χάρη στην ομάδα των Κυκλάδων και κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Σάμου, μετά την εκτέλεση του έμμεσου από τον Ξαγοράρη. Δύο λεπτά αργότερα οι τυπικά γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δάρα. Το ματς ολοκληρώθηκε με την λευκή ισοπαλία να αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Σάμου 0-0
Σκόρερ: -/-
Γήπεδο:
«Βασίλης Τροχίδης» - Γήπεδο Αναβύσσου

Συνθέσεις
ΕΠΣ Κυκλάδων:
Ψύλλιας, Κασσανδρινός, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Μαργαρίτης, Δριμαλάς, Βαμβακούσης, Ξαγοράρης, Λιέας, Γρυλλάκης, Δάρας.
Αναπληρωματικοί: Μαθιάσος, Παντελαίος, Μανδηλαράς, Σουμπιτσής, Τσαντάνης, Φρέρης και Σαρρής.

ΕΠΣ Σάμου: Λαδάς-Μαρκόπουλος, Μαρμαράς, Κουκουβλής, Κατζιώτης, Ράπτης, Γεωργαντζιάς, Τσελέντης, Κιουλουκιώτης, Καραμηνάς, Φερφελής, Βουδιώτης.
Αναπληρωματικοί: Ανδρεάδης,Φάλαρης,Σίμος,Βακράς,Ψαρρός,Καραμαρούδης

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares