Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 01:27

Γκούμας: Επανεκκίνηση με πλάνο για τον Πανσιφναϊκό‏

Ποδαρικό στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά μα μία απρόσμενη έκπληξη είχαμε στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Ο Πανσιφναικός,που δεν είχε καταφέρει να μαζέψει ούτε πόντο μέχρι τώρα, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη μέσα στο Φιλώτι με 2-3.
Μάλιστα η νίκη συνόδεψε το ντεμπούτο του Νικηφόρου Γκούμα στον πάγκο της ομάδας .
Συναντήσαμε τον Ν.Γκούμα ,που είναι σπλάχνο του Πανσιφναικού, στην Πάρο όπου έμεινε έχοντας μία ειδική αποστολή που θα καταλάβετε παρακάτω.
Αναλυτικά ο Ν.Γκούμας μας δήλωσε:
''Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε όλους τους άνθρώπους του ποδοσφαίρου εύχομαι μία σεζόν παραγωγική και χωρίς τρυματισμούς. Ήταν το πρώτο ματς για μας σε μία νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τα παιδιά και καλύτερο ξεκίνημα πραγματικά δεν μπορούσα να ονειρευτώ. Από τα Χριστούγεννα συμφωνήσαμε με την διοίκηση να δουλέψουμε με νέους κανόνες,με διαφορετικό επίπεδο προπόνησης και να ξέρετε πως στην Σίφνο υπάρχουν παράγοντες που αγαπούν πραγματικά την ομάδα,γιατί τίποτε δεν γίνεται αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις''.
Να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τον Πανσιφναικό στην συνέχεια και πιος είναι ο λόγος που μείνατε μία παραπάνω ημέρα στην Πάρο.
''Θα προσπαθήσω να συσπειρώσω την ομάδα και ήδη γνωρίζω πως μερικά παιδιά που είτε είχαν σταματήσει, είτε δεν κατέβαιναν στις προπονήσεις, τώρα είναι θετικοί να επαναδραστηριοποιηθούν και να βοηθήσουν. Υπάρχει και πιθανότητα να ενισχυθούμε με 1-2 παίκτες από τον Πειραιά και χωρίς υπερβολές να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και γιατό όχι να παλέψουμε για τη σωτηρία μας,με όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Στην Πάρο έμεινα για δύο λόγους.
Πρώτον γιατί με τον σημερινό νοτιά θα είχε πολύ κούνημα στο καράβι [σ.σ γέλια] και δεύτερο και σπουδαιότερο δεν σας κρύβω πως στοχεύω να πείσω τον Παριανό Νίκο Ζουμή να μας βοηθήσει στην συνέχεια. Ο Νίκος αγάπησε και αγαπήθηκε στην Σίφνο, τυχόν κάθοδος του θα ήταν σημαντική και ελπίζω να τα καταφέρω παρά τα προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα που υπάρχουν''.
Πως εξελίχθηκε το ματς στο Φιλώτι και φτάσατε στην σπουδαία αυτή νίκη;
''Έγινε ένα πολύ όμορφο και ανοικτό παιχνίδι. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε άριστα τους χώρους που μας δόθηκαν στην αντεπίθεση με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτουμε στην επιθετική γραμμή και δημιουργήσαμε αρκετές κλασσικές και καθαρές ευκαιρίες, πέρα από τα γκολ. Συμμετείχαμε στο παιχνίδι και δεν είμαστε απλοί παρατηρητές. Τακτικά η λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ καλή,τα παιδιά έκαναν ότι ζητήσαμε πριν τον αγώνα και απειληθήκαμε κυρίως από πλαινές σέντρες. Καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε άριστα μετά το 60' όταν άρχισε να εμφανίζεται η κούραση και να δυσκολεύει το έργο μας και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί η υπερπροσπάθεια τους ήταν συγκινητική. Από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και μέρα με την μέρα πιστεύω να βελτιωνόμαστε περισσότερο και βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά θα δούμε τι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Φιλωτίου για την φιλοξενία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Καλή χρονιά και πάλι σε όσους ασχολούνται με το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο''.

002

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares