Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 01:37

Σημαντικό διπλό του Καρτεράδου στη Νάξο

Ο Καρτεράδος πέρασε νικηφόρα από μέσα στη Νάξο, όπου στον εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής επικράτησε με 1-3 του Αστέρα Τραγαίας και έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Αίαντα Σύρου.

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Β΄Κατηγορίας, με τον δεύτερο γύρο να αναμένεται εξαιρετικά ανταγωνιστικός.

Στο 7ο λεπτό ο Βαρμάζης άνοιξε το σκορ του αγώνα, για να έρθει η άμεση ισοφάριση από τον Επταήμερο στο 10΄, ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσούλη και ασταθή απόκρουση του Ξαγοράρη πλάσαρε από κοντά.

Ο Καρτεράδος στο 16ο λεπτό έκανε το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο 16΄ο Αργυρός σέντραρε, με τον Σελιστάι να κοντρολάρει μέσα στην περιοχή και να πλασάρει από κοντά τον Λαγογιάννη.

Στο 86’ ο Τζούρος που είχε περάσει λίγο πιο πριν στο παιχνίδι, σφράγισε τη νίκη του Καρτεράδου με ένα πολύ όμορφο γκολ που προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσος Β., με βοηθούς τους Αντιμισάρη και Ψαρρά.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Λαγογιάννης, Σαρρής (63΄Δρύλης), Σφυρόερας, Κατσούλης, Δενδρινός, Βασαλάκης, Επταήμερος, Μαρούλης, Σπανός (70΄ Παραράς).

Α.Ο. Καρτεράδος (Τζούρος): Ξαγοράρης, Κλουβάτος, Νταλής-Ξυγκάγκης, Φύτρος (78΄Τζούρος), Ξαγοράρης Ν. , Μήτσαινας, Αργυρός, Νομικός, Βαζαίος, Σελιστάι, Βαρμάζης (68΄Κουλόλι).

PAN ME TRAGAIA 1

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares