Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 17:05

Εργασίες στο Χουνγκαρόρινγκ

   Βελτιωτικές εργασίες διεξάγονται στην πίστα του Χουνγκαρόρινγκ, λίγο έξω από τη Βουδαπέστη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Όπως είχε διαρρεύσει πριν από ένα μήνα μικρές τεχνικές εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί από μία ουγγρική κατασκευαστική εταιρεία.

   Ένας από τους στόχους των εργασιών είναι να τοποθετηθεί καινούρια άσφαλτος σε όλη την πίστα. «Αυτό είναι μία τεράστια τεχνική πρόκληση που δεν επιχειρείται κάθε μέρα» τόνισε ο επικεφαλής του πρότζεκτ Σάμπο Μάρτιν. Ενώ ο πρόεδρος του Χουνγαρόρινγκ τόνισε Ζολτ Γκιουλάι τόνισε: «θα είμαστε έτοιμοι στην ώρα που πρέπει για τον πρώτο διεθνή αγώνα, το πρωτάθλημα αυτοκινήτων touring, στις 24 Απριλίου. Δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διεξαγωγή του αγώνα της Formula 1». Θυμίζουμε ότι του ουγγρικό γκραν πρί διεξάγεται στην πίστα του Χουνγκαρόρινγκ στις 24 Ιουλίου.

Πολύ αισιόδοξος ο Φερστάπεν για τους κινητήρες της Ferrari

   Αν και η ToroRossoθα χρησιμοποιεί κινητήρες Ferrari του 2015 ο νεαρός Ολλανδός οδηγός είναι πολύ αισιόδοξος για τις εμφανίσεις της ομάδας του. Ακόμα κι ένα δευτερόλεπτο στο γύρο πιο γρήγορος ευελπιστεί πως θα είναι ο 18χρονος οδηγός.

   «Τα πράγματα δείχνουν καλά. Φυσικά, πάντα στοχεύεις στο να βελτιώνεις το αυτοκίνητο αλλά τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Η STR10 ήταν ήδη πολύ καλή στις γρήγορες στροφές, οπότε ανυπομονώ για την καινούρια χρονιά. Ο κινητήρας Ferrariείναι πιθανότατα το μεγαλύτερο βήμα. Περιμένω πολλά από αυτόν. Περιμένω να κερδίσουμε ένα δευτερόλεπτο στο γύρο μόνο από την επίδοση του κινητήρα, που είναι πολύ. Έτσι πιστεύω ότι θα ξεφύγουμε στη μάχη με τους αντιπάλους μας»

Ρικιάρντο: Με κινητήρες Mercedes θα είχαμε κερδίσει το 2015

   Παρά την καταστροφική χρονιά που είχε η ομάδα του, ο Αυστραλός οδηγός επεσήμανε κάποια θετικά στοιχεία του σασί της RedBull και υποστήριξε πως με κινητήρες Mercedesθα είχαν καταφέρει να κερδίσουν κάποιους αγώνες.

   «Από την Ουγγαρία, το αυτοκίνητο όχι μόνο ήταν καλύτερο αλλά ήταν κι ευκολότερο να στηθεί. Καλά σημάδια υπήρχαν από το Σίλβερστοουν αλλά στη Βουδαπέστη γύρισε η κατάσταση. Ειλικρινά θεωρώ ότι εάν από τον αγώνα στην Ουγγαρία είχαμε κινητήρες Mercedes, θα είχαμε κερδίσει σίγουρα κάποιους αγώνες. Όταν στο Σίλβερστοουν φέραμε μία καινούρια μύτη (ενν. εμπρός αεροτομή) καταφέραμε να ανατρέψουμε τα πράγματα. Το γεγονός ότι κάναμε πολλές δοκιμές μέχρι να βρούμε την κατάλληλη μύτη καθυστέρησε την άνοδό μας.»

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares