Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 20:07

Ήθελε απεγνωσμένα Red Bull ο Χάμιλτον

Ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της RedBullπροέβη σε μία αιφνιδιαστική αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον το 2012 όταν κι ήταν ελεύθερος. Ο Βρετανός ισχυρός άνδρας της RedBull σε συνέντευξή του στο περιοδικό F1 Racingυποστήριξε πως ο Χάμιλτον βρέθηκε κοντά στην αυστριακή ομάδα το 2012.

«Ήθελε (Χάμιλτον) απεγνωσμένα να οδηγήσει για εμάς, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τον αποκτήσουμε όσο ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) ήταν μαζί μας. Η McLarenήταν πολύ ανταγωνιστική το 2011 και το 2012 και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμάς και για εκείνον να πήγαινε στη Mercedesαπό το να έμενε στη McLaren. Έτσι, ενθάρρυνα το Νίκι Λάουντα (επίτιμος- μη εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes) να υπογράψουν μαζί του, χωρίς να φανταστώ ότι η Mercedesθα γίνει η απόλυτη επικρατούσα δύναμη που είναι σήμερα».

Η Williams έχει ενδιαφέρουσες βελτιώσεις σύμφωνα με το Σμέντλεϊ         

   Ο Ρομπ Σμέντλεϊ, μηχανικός κι επικεφαλής της αγωνιστικής παρουσίας των μονοθέσιων της Williams, υποσχέθηκε στους οδηγούς της ομάδας του ένα βελτιωμένο κι εξελιγμένο αυτοκίνητο σε σύγκριση με πέρυσι. Και οι δύο οδηγοί της ομάδας, Βάλτερι Μπότας και Φελίπε Μάσα, εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξοι ότι φέτος θα πετύχουν νίκες υπό την προϋπόθεση να είναι καλύτερο το αυτοκίνητο.

   Ο Βρετανός πρώτος μηχανικός της Williams, εξήγησε για τις αναβαθμίσεις του μονοθέσιου: «θα δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές στην εμπρός αεροτομή και στο κάτω μέρος του σασί. Υπάρχουν μερικές πολύ καλές βελτιώσεις στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τα παιδιά στην αεροσύραγγα έκαναν εξαιρετική δουλειά. Στα χρόνια μου στη Formula 1 είναι από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις που έχω δει».

‘Μπρος στους πόντους τι είναι οι διακοπές!

   Στη McLarenεργάζονται νυχθημερόν και αδιαλείπτως για να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Για να το πετύχουν αυτό έφτασαν σε σημείο να θυσιάσουν και τις διακοπές των Χριστουγέννων. Το πρώτο γκραν πρι για το 2016 είναι σε λιγότερο από 100 ημέρες μακριά και στο Wokingδουλεύουν για να ξεπεράσουν τα προβλήματα αλλά και για να μην επαναληφθεί μία χρονιά όπως η περυσινή.

   Μία αλλαγή λοιπόν στο πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης έβγαλε εκτός προγραμματισμού τη βρετανική ομάδα. Συγκεκριμένα προστέθηκαν οχτώ βάρδιες παραπάνω για περίπου πέντε ημέρες με τους 110 εργαζόμενους να επιβραβεύονται με ένα ανταγωνιστικό πακέτο. Η McLarenόπως ανακοίνωσε πριν τρεις ημέρες θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο στις 21 Φεβρουαρίου, και η Suberτην 1η Μαρτίου.

Για ερωτήσεις και σχόλια στο alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares