Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 17:32

Μιχαήλοβιτς: Μόνο νίκη και πρόκριση

Μετά τον αποτυχημένο δεύτερο γύρο της πρώτης φάσης με 0 βαθμούς στα πέντε παιχνίδια, το Φιλώτι έχει αλλάξει στόχους, παλεύοντας πλέον για την παραμονή, με τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς να αναλαμβάνει και πάλι την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να καλείται μέσα σε λίγες ημέρες να φτιάξει εκ νέου το δυνατό σύνολο που ξεκίνησε τη σεζόν.

Ακόμη ένας στόχος που παραμένει ορατός για το Φιλώτι είναι αυτός του Κυπέλλου, όπου την Κυριακή στις 9:30 στο ΔΓ Αγερσανίου, η ομάδα της ορεινής Νάξου υποδέχεται στον Καρτεράδο στον προημιτελικό του θεσμού.

Ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στο s.c. ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το παιχνίδι κι το αύριο της ομάδας του:

«Ετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι που θα κρίνει την παρουσία μας στο Κύπελλο. Όπως είναι φυσικό θέλουμε μόνο νίκη και πρόκριση για να κρατήσουμε την ομάδα μέσα στον έναν από τους στόχους της. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα». Όσο αφορά την δουλειά που γίνεται ο κ. Μιχαήλοβιτς τόνισε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Δουλεύουμε σκληρά με τα παιδιά και υπάρχει όρεξη στις προπονήσεις. Φυσικά θα πρέπει να τονίσω ότι και η διοίκηση βρίσκεται κοντά μας στο γήπεδο και μας προσφέρει σε ότι χρειαστούμε».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares