Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 11:11

Προστ: στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα κατασκευαστών

Σε δηλώσεις του ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και εκπρόσωπος της Renaultπροσδιόρισε του στόχους της ομάδας για τη σεζόν που πρόκειται να ξεκινήσει σε λιγότερο από 40 ημέρες. Στη γαλλική ομάδα έχουν μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της επιστροφής τους παρουσιάζοντας επίσημα το μονοθέσιο, αλλά και το οδηγικό δίδυμο για το 2016.

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών δεν είναι απαραίτητη για τη Renault. Καταλαβαίνουμε ότι το εννιαετές πλάνο της Renaultαποτελείται από το στήσιμο μιας ομάδας και τη σταδιακή κατάκτηση νικών ώστε να δείξουμε στον κόσμο ότι η Renault είναι σε τοπ επίπεδο όπως οι Mercedesκαι Ferrari».

Ο Μάγκνουσεν «χωρίζει» με τη μάνατζερ του

   Ένα ρεπορτάζ της δανέζικης εφημερίδας BTαποκαλύπτει ότι μπαίνει τέλος στη συνεργασία του Μάγκνουσεν με τη για μεγάλο χρονικό διάστημα μάνατζέρ του, Ντόρτε Ρίις Μάντσεν.

   Το ρεπορτάζ εμφανίζει το νεαρό οδηγό και όχι τη μάνατζέρ του, να έχει διαπραγματευθεί προσωπικά τη συνεργασία του με τη Renaultστη θέση του πρώτου οδηγού. Επιπλέον, όπως γίνεται γνωστό, σημαντικό ρόλο σε αυτή τη συμφωνία έπαιξε ο Ολλανδός δισεκατομμυριούχος, Άντερς Χολχ. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντα, πολλές ανεξάρτητες πηγές κοντά στον 23χρονο οδηγό επιβεβαιώνουν πως μόνο το συμβόλαιο κρατάει μαζί τους Μάγκνουσεν και Μάντσεν.

Νασρ: δε με ανησυχεί ότι το αυτοκίνητο δε θα είναι έτοιμο σύντομα

   Καθησυχαστικός και ήρεμος εμφανίζεται ο νεαρός Βραζιλιάνος για το γεγονός ότι το μονοθέσιο της Sauber δεν είναι ακόμα έτοιμο. Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει ότι το μονοθέσιο θα παρουσιαστεί την 1η Μαρτίου, όπερ και σημαίνει πως η Sauberθα χάσει τις πρώτες χειμερινές δοκιμές στη Βαρκελώνη στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.

«Δεν είναι ιδανικό, αλλά θα έχουμε λίγο ακόμα χρόνο για να δουλέψουμε επάνω στο αυτοκίνητο. Δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα, αν και θα έχουμε μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή μας για να καταλάβουμε το μονοθέσιο πριν πάμε στη Μελβούρνη. Θα υπάρχουν πολλές καινοτομίες στο αυτοκίνητο συμπεριλαμβανομένης και της μονάδας ισχύος της Ferrari. Δεν πιστεύω, ότι ο πρώτος καιρός θα είναι εύκολος· θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να κατανοήσουμε πλήρως τα πάντα».

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares