Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 22:14

Γκούμας: Δεν θα παρασυρθούμε από τη νίκη

Μεθυσμένη πολιτεία έμοιαζε η Σίφνος την Κυριακή το βράδυ!

Το γλυκό νέκταρ της νίκης επί του Φιλωτίου, έκανε όλους στο νησί να νιώσουν υπερήφανοι και ευτυχισμένοι για ένα ακόμη καρπό της προσπάθειας που ξεκίνησε ο Ν. Γκούμας πριν από τρεις μήνες.
Οι Σιφνιοί έχουν πλέον πειστήρια και αποδείξεις ότι ζουν τις δικές τους στιγμές που από κομπάρσοι μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές και αναγκάζουν όλο το φίλαθλο Κυκλαδίτικο κοινό να εκφράζεται κολακευτικά για την ομάδα τους.
Και είναι αυτές οι στιγμές η βάση για να πατήσει ο Πανσιφναικός, να ατενίσει το μέλλον του και κυρίως να δώσει στα νέα παιδιά του νησιού έμπνευση και όραμα για το μέλλον.
Ο ίδιος ο κόουτς πάντως, φρόντισε σε δηλώσεις του στο σάιτ μας να προλάβει πράγματα μιας και από την εμπειρία του γνωρίζει πως μόνο με σκληρή και αδιάκοπη δουλειά θα συνεχιστούν οι επιτυχίες:
<<Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια τους σήμερα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Φιλώτι. Γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, καθώς δουλεύουμε μόλις τρεις μήνες με τα παιδιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την άριστη τακτική συμπεριφορά τους και την ωριμότητα που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να παρασυρθούμε από αυτήν την νίκη, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα για την συνέχεια της σεζόν.
Να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Φιλώτι και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κόσμο που ήλθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα. Θέλω επίσης να ζητήσω υπομονή και ακόμη μαζικότερη προσέλευση στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για να βοηθήσουν την ομάδα>>.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares