Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 23:03

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... μας βγάζετε από τη δύσκολη θέση

Δύο άνθρωποι μας σκλάβωσαν με την συμπεριφορά τους, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων μας ''προσγείωσε'' στην ωμή αλήθεια. Δύο άνθρωποι μας σκλάβωσαν με την συμπεριφορά τους, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων μας ''προσγείωσε'' στην ωμή αλήθεια.

Είναι μερικές φορές που πραγματικά νιώθουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δουν τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Γιατί το λέμε αυτό; Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην κάλυψη των αγώνων που έγιναν στο γήπεδο της Άνω Σύρου, ως φωτοειδησιογραφικό συνεργείο χρειαστήκαμε κάποια πράγματα. Ο υπεύθυνος του γηπέδου κ. Φραγκίσκος Φωτεινιάς και το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Νίκος Λουκής, με δική τους πρωτοβουλία θα λέγαμε, θέλησαν να μας υπενθυμίσουν την φιλοξενία του Συριανού, αλλά πάνω από όλα διεκπεραιώνοντας άψογα τον ρόλο τους μας παρείχαν ότι χρειαζόμασταν. Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με μία ματιά στον όλο χώρο του γηπέδου διαπιστώσαμε ότι ο κ. Φωτεινιάς αποτελεί υπόδειγμα υπαλλήλου και τιμά με το παραπάνω την θέση που κατέχει, αφού όλα είναι περιποιημένα, καθαρά και περιποιημένα. Τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Φραγκίσκο και τον Νίκο, θα πρέπει να υπάρχουν στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Φυσικά τα παραδείγματα στην Σύρο είναι πολλά... δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε επίσης τους Γιώργο Φώσκολο και Πέτρο Ραουζαίο, οι οποίοι πάντα είναι για εμάς οι ''φιλόξενοι συριανοί''.
Δεν έχουμε όμως μόνο ευχάριστες στιγμές να θυμόμαστε από την σύντομη παραμονή μας στην όμορφη Ερμούπολη.
Δυστυχώς το καλό από το κακό μπορεί να απέχουν λίγα μέτρα ή χρονικά λίγα λεπτά.
Έτσι μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ετοιμαζόμασταν για τις καθιερωμένες δηλώσει συνέβησαν πράγματα ακατανόητα, περιστατικά που πραγματικά το επίπεδο τους είναι τόσο χαμηλό που σκεφτήκαμε πολύ να γράψουμε αυτές τις λίγες λέξεις.
Αρνητικός πρωταγωνιστής; Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ.
Η αήθης φραστική του επίθεση  εναντίον μας, με κουτσαβακίστικες εκφράσεις και απειλές, του τύπου και η εν γένει απολίτιστη συμπεριφορά του μπροστά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, τελικά ίσως μας βγάζει από μία δύσκολη θέση ή αν θέλετε επιβεβαιώνει αρκετά πράγματα.
Το καλό ή κακό -όπως θέλετε πάρτε το- είναι ότι ο ίδιος ανέλαβε, ενώπιον των συμπατριωτών του και της αποστολής του Πανθηραϊκού να αποδείξει πόσο ακατάλληλη είναι η προσέγγιση του στο άθλημα και η φιλοσοφία της κατάργησης του θεσμικού του ρόλου, που όπως φάνηκε εξαντλείται σε παλαιού τύπου τακτικές...
Δεν είμαστε αυτοί που μπορούμε να πούμε την φράση ''θα τα τα βρείτε μπροστά σας ή ότι έχετε παρασυρθεί και ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ''.... δεν είναι αυτή η δουλειά μας, η οποία όπως αναφέρατε άλλωστε για εσάς είναι ανύπαρκτη...
Για εμάς έχει πιο πολύ σημασία να κάνουμε αυτό που εδώ και μια δεκαετία υπηρετούμε... Να καλύπτουμε όλα τα αθλητικά γεγονότα, όπως την τελευταία αγωνιστική που υπήρχε κάλυψη με βίντεο από το sportcyclades.gr όλων των αγώνων που διεξήχθησαν...
Αυτές είναι οι περγαμηνές μας και οι Κυκλαδίτες το γνωρίζουν καλά.
Τα υπόλοιπα σας τα χαρίζουμε.
Δεν μας αρμόζουν!!!
Υ.Γ. Παρά τις όποιες προσπάθειες φίμωσης η οποίες πλέον γίνονται και ολοφάνερα, μην φανταστείτε ποτέ ούτε να σας περάσει από το μυαλό ότι θα φιμώσουμε τις ομάδες μας! Το θέλετε, το απαιτήσατε, αλλά σας υποσχόμαστε ότι δεν έγινε και δεν θα γίνει ποτέ όσο υπάρχουμε βιολογικά! Τελος μην ψάχνετε μανιωδώς ''ατασθαλίες'' ξέρουμε πολύ καλά με ποιους έχουμε να κάνουμε!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares