Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 10:35

Νικηφόρα παρουσία των Φραγκίσκου - Ξενάκη στην Περιφερειακή

Με την συμμετοχή των Φραγκίσκου και Ξενάκη από πλευράς Κυκλάδων, η Περιφερειακή Νήσων ομάδα Νέων επικράτησε με 3-2 της αντίστοιχης της Κρήτης και πλέον περιμένει τη ρεβάνς της Πέμπτης για να διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Περιφερειακών Ομάδων.

Οι δύο Κυκλαδίτες του ΠΑΣ Νάξου, είναι τα μοναδικά παιδιά από τις Κυκλάδες, καθώς η Μικτή μας ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην προηγούμενη φάση των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η απόφαση της ΕΠΟ να μη διεξάγει φέτος Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων, πράγμα που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε για λόγους οικονομίας.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων
Στον 1ο αγώνα που έδωσε σήμερα η Περιφερειακή Ομάδα Νέων του Αιγαίου, στην οποία συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές μας Φραγκίσκος και Ξενάκης, με την αντίστοιχη Ομάδα της Κρήτης, στο γήπεδο Ραφήνας, νίκησε με 3-2 . Η ρεβάνς θα δοθεί την Πέμπτη το πρωί στο ίδιο γήπεδο και εάν η Ομάδα μας προκριθεί θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος . Συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της Ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία .
ΔΣ ΕΠΣ Κυκλάδων .

FRAGKISKOS 1xenakis 1

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares