Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 12:12

''ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ''... Έχουμε δώσει την ψυχή μας! [vid]

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου του ΑΟ Σύρου Γιώργου  Φώσκολου μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανθηραϊκός, μετατράπηκαν σε αποκαλύψεις με τον ισχυρό άνδρα του ιστορικού σωματείου να ανοίγει την πόρτα της διαδοχής  για την προεδρία της ομάδας.

Ουσιαστικά ο Γιώργος Φώσκολος εμφανώς προβληματισμένος είπε πως έχει κουραστεί από το ποδόσφαιρο και κάλεσε τους αγνούς ''Αοσίτες'' να βρεθούν κοντά στην ομάδα και γιατί όχι να αναλάβουν τις τύχες της.
Σίγουρα ο ΑΟ Σύρου έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στις Κυκλάδες και αυτό οφείλετε σε μεγάλο ποσοστό στις ακοπίαστες προσπάθειες του προέδρου, με τις φήμες από Σύρο να αναφέρουν, ότι αποτελεί διακαή πόθο πολλών σωματείων ακόμη και κάποιων που δεν ανήκουν στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ υπάρχουν παράλληλα και κάποιες επαφές που έχουν περισσότερο να κάνουν με ακαδημίες.
Πάντως στη Σύρο είναι όλα ανοιχτά... Μπορεί όπως ο ίδιος να μείνει στην ομάδα, αλλάζοντας πολλά, όμως μην εκπλαγείτε καθόλου αν δείτε τον Γιώργο Φώσκολο να ασχολείται με άλλο άθλημα ή να κατέχει τον προεδρικό θώκο ομάδας που εδρεύει στο νησί, αλλά δεν φορά ''κίτρινα''...
Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares