Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 12:44

Κουκάς: Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας

Την αντίθεση του σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα Πανναξιακός - Πανθηραϊκός στο νησί της Σαντορίνης εξέφρασε εμ ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς.

Ο ισχυρός άνδρας του Μυκονιάτικου σωματείου συστήνει στις δύο ομάδες να το ξανασκεφτούν...
Διαβάστε την ανακοίνωση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr πως το παιχνίδι πρωταθλήματος Πανναξιακός - Πανθηραϊκός, που είναι ορισμένο να γίνει στην ουδέτερη έδρα της Πάρου λόγο τιμωρίας του Πανναξιακού, τελικά ίσως αλλάξει έδρα, με τις δύο ομάδες να είναι σύμφωνες ώστε τελικά να πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη. Εαν πραγματικά ο αγώνας διεξαχθεί στη Σαντορίνη, φαίνεται πως έτσι εννοούν πως "το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας".

 Εαν το συγκεκριμένο ματς γίνει στη Σαντορίνη, υποβαθμίζει το πρωτάθλημα, καθώς και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό και αφήνει υπόνοιες για άλλες... σκέψεις. Για αυτό το λόγο καλό θα είναι, για την ιστορία και των δύο συλλόγων που είναι πολύ μεγάλη... να το ξανασκεφτούν. Και δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες ενέργειες που υποβαθμίζουν το πρωτάθλημα, το ποδόσφαιρο καθώς και τη νοημοσύνη των παραγόντων, των υπολοίπων ομάδων.
Σε όλα αυτά αναρωτιόμαστε τα έξοδα μετακίνησης πια ομάδα θα τα χρεωθεί... τελικά;

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Κουκάς Αλέξανδρος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares