Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 13:34

Μεγάλη πρόκριση της Περιφερειακής Ομάδας

Με την συμμετοχή των Φραγκίσκου και Ξενάκη η Περιφερειακή ομάδα αγωνίστικε, κόντρα στην αντίστοιχη της Κρήτης και αφού μετέτρεψε το εις βάρος της σκορ σε 3-2 (σκορ πρώτου αγώνα), στη συνέχεια επικράτησε με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι και θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Περιφερειακών Ομάδων.

Ο Δημήτρης Φραγκίσκος ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι, που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Ραφήνας, ενώ ο Ξενάκης μπήκε μόλις στο 40ο λεπτό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του grandsport.gr η Μικτή Κρήτης κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση, καθώς προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Αζίζη και Νοικοκυράκη ενώ έπαιζε και με παίκτη παραπάνω από το 70’. Το λάθος πέναλτι όμως εις βάρος της αλλά και το ψυχωμένο παιχνίδι των αντιπάλων έστειλε το ματς στην παράταση, παρότι ο Νοικοκυράκης είχε σκοράρει και τρίτο γκολ αλλά αμέσως ήρθε η απάντηση με απευθείας κόρνερ του Μαρίνου, που ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής της Μικτής Αιγαίου. Στην παράταση η Μικτή Κρήτης είχε τις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι στα πέναλτι πέρασε η ομάδα που ήταν πιο τυχερή…

Φάσεις και γκολ
24’ Από ενέργεια Σταυρακάκη και πάσα στον Αζίζη, εκείνος ξεμαρκαρίστηκε ωραία και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Μικτή Κρήτης (1-0).
43’ Σέντρα του Αζίζη, ο Νοικοκυράκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και σημείωσε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
45’ Ο Βαρδάκης εκτινάχτηκε και απέκρουσε σε κόρνερ φάουλ του Φραγκίσκου. Στην επόμενη φάση στις καθυστερήσεις έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Μαρίνο.
70’ Αποβολή για τη Μικτή Αιγαίου, με τον Κατσαμάκη να αντικρίζει δεύτερη κότρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Πλαϊτάκη.
75’ Ο Μαρίνος μπαίνει στην περιοχή, ο Σταυρακάκης διώχνει τη μπάλα αλλά η διαιτητής κ. Αντωνίου δίνει πέναλτι εν μέσω πολλών διαμαρτυριών. Ο Μαρίνος με εύστοχη εκτέλεση μειώνει 2-1.
82’ Ο Βασιλόπουλος θα κερδίσει τη μπάλα, θα δώσει στο Νοικοκυράκη και εκείνος θα τη στείλει στα δίχτυα, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-1.
84’ Ο Μαρίνος με απευθείας κόρνερ διαμορφώνει το 3-2 και στέλνει με αυτό το γκολ το ματς στην παράταση, καθώς ισοφαρίζεται το σκορ του πρώτου αγώνα.
98’ Ο Νοικοκυράκης κερδίζει τη μονομαχία με τον αντίπαλο αμυντικό αλλά σουτάρει άουτ τη μπάλα.
107’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Αζίζη να πλασάρει και να διώχνει σε κόρνερ πέφτοντας στην γωνία του ο Ζηρόπουλος.
113’ Ο Σταυρακάκης θα σουτάρει, ο Ζηρόπουλος θα αποκρούσει, με τη μπάλα στη συνέχεια να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.

Η διαδικασία των πέναλτι
Κουντούρι 1-0
Αζίζη 1-1
Αλαχούζος 2-1
Νοικοκυράκης 2-2
Μαρίνος 3-2
Πλαϊτάκης 3-3
Παπουτσιδάκης 4-3
Σταυρακάκης 4-4
Δοματάς 5-4
Γιαπιντζάκης απόκρουση τερματοφύλακα

ΜΙΚΤΗ ΚΡΗΤΗΣ: Βαρδάκης, Παπαματθαιάκης, Κουτεντάκης, Λέλεκας, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Μουζιούρας (103’ Χατζαντωνάκης), Νοικοκυράκης, Γιαπιντζάκης, Κομνηνός (78’ Βασιλόπουλος), Αζίζη.

ΜΙΚΤΗ ΑΙΓΑΙΟΥ: Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δoματάς, Κατσαμάκης, Ράφτης (46΄λ.τ. Χιωτέλης), Αλαχούζος, Παπουτσιδέλης, Ξεζωνάκης (40’ Ξενάκης), Κουντούρι, Φραγκίσκος (62’ Τρέχας), Μαρίνος.
Με πληροφορίες από το grandsport.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares