Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 22:59

Mea Culpa και συγνώμη από Ρούσσο και Volcans

Μία αξιέπαινη κίνηση έγινε σήμερα το απόγευμα, όπου σε επικοινωνία που είχαμε με το ιδρυτικό μέλος των Volcans (fan club ΑΟ Θήρας), Νίκο Ρούσσο, ο ίδιος θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους όσο αφορά τα όσα διαδραματιστήκαν στο παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας με τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Ο Νίκος μπορεί να έχει τη δική του ''τρέλα'' με την ομάδα του, αλλά επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά, μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί... Έτσι μετανιωμένος για τα όσα έγιναν, με μία κίνηση από αυτές που λέμε ''αντρίκειες'' ο Νίκος, εκπροσωπώντας του Volcans έστειλε το δικό του μήνυμα που εμπεριέχει μεγάλη δόση Mea Culpa, ζητώντας την συγνώμη, ενώ το καλύτερο τις υπόθεσης είναι ότι θέλει να ανοίξει μία νέα εποχή στις σχέσεις των δύο ομάδων.
Προς τιμή του ο Νίκος Ρούσσος είπε: ''Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω μέσω του S.C. να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη στην ομάδα του Πανναξιακού και αυτό ισχύει για όλα τα μέλη των Volcans. Ειλικρινά θα πρέπει να σταματήσουν τα όσα γράφονται, αφού τα περισσότερα είναι διογκωμένα. Είμαστε δύο γειτονικά νησιά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπαίνουμε σε τέτοιες κόντρες. Ποτέ δεν θα πετούσαμε καπνογόνα σε γυναίκες... ωστόσο για όσα κάναμε και μπορούν να χαρακτηριστούν απρεπή ή άσχημα θέλω για ακόμη μία φορά να ζητήσω ένα δημόσιο συγνώμη. Τέλος θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για τις πορείες του και να τους ευχηθώ να φτάσουν κάποτε και στην πρώτη θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος. Όσο περνά από το χέρι μου υπόσχομαι ότι τέτοια συμβάντα δεν θα επαναληφθούν ποτέ στο μέλλον. Οι Κυκλαδίτες πρέπει και θα είμαστε ενωμένοι, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χαρακτηρίζει εχθρούς''.
Πραγνατιικά κάτι τέτοιες στιγμές είναι που νιώθω περήφανος ως μέλος αυτού του σάιτ, αφού την στιγμή που κάποιοι ''εντολοδόχοι'' μιλούσαν για πόλεμο Νάξου - Σαντορίνης, εμείς απαντάμε και πάλι με την δουλειά μας!
Συγχαρητήρια Νίκο Ρούσσο

VOLCANS PANO 1

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares