Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 00:59

Μουστάκας: Οι αρμόδιοι ας απαντήσουν

Πρόβλημα έχει προκύψει με την σημερινή διεξαγωγή του αγώνα ΑΟ Σερίφου - Μαρπησσαϊκός, αφού όπως αναφέρει ο προπονητής του ΑΟ Σερίφου Νίκος Μουστάκας, η ΕΠΣ Κυκλάδων άλλαξε χωρίς να ενημερώσει και παρατύπως την ημερομηνία και ώρα στον αγώνα της ομάδας του με την Μάρπησσα και μετά απο διαμαρτυρία τον επανέφερε όπως αρχικά είχε οριστεί.

Από εκεί και πέρα παράγοντας της Μάρπησσας φέρεται να έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε την θλίψη που τον διακατέχει όσο αφορά την στάση ανθρώπων του ΑΟ Σερίφου που δεν απαντούσαν στις τηλεφωνικές κλήσεις του.
Όπως αποκαλύπτει ο κ. Μουστάκας, ο άνθρωπος που καλούσαν από την Μάρπησσα ήταν ο ίδιος, ενώ με μία σειρά αδιάσειστων επιχειρημάτων προκαλεί όλους του αρμόδιους σε απάντηση στα λεγόμενα του.
Πάντως όπως αναφέρει ο ίδιος, παρουσιάζεται ιδιαίτερη προχειρότητα όσο αφορά τον ορισμό των αγώνων, πράγμα που έχει παρατηρηθεί πολλές φορές τη φετινή περίοδο. Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι φέτος ο ΑΟ Σερίφου φιλοξενείται στην Σίφνο, λόγω προβλημάτων που έχει με το γήπεδο του. Άρα είναι φιλοξενούμενος τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός παιχνίδια.
Δείτε αναλυτικά την απάντηση του κ. Νικολάου Μουστάκα
Σε  απάντηση  των   δηλώσεων  παράγοντα  του Μαρπησσαικου  και  προς  αποκατάσταση  της  αλήθειας .
Καταρχήν  να  ευχαριστήσουμε  την  ομάδα  της  Μαρπησσας  για άλλη μια φορά  για την αλλαγή  που δέχτηκε  στο παιχνίδι  του  Α’ γύρου   στην Πάρο  από  Σάββατο που είχε οριστεί  να  γίνει  την  Δευτέρα, και  γενικά  για την φιλοξενία που μας  έκανε.
Όσο για  το αυριανό παιχνίδι  έχω  να  θέσω  τα  εξής  ερωτήματα  και  όποιος  θεωρεί  τον εαυτό του υπεύθυνο  άνθρωπο και αρμόδιο να μας  απαντήσει .
Α) Πότε  έγινε  το  αίτημα  αναβολής  προς της  Ε.Π.Σ.Κ.
Β)  Πότε  ενημέρωσε  επίσημα η Ε.Π.Σ.Κ τον Α.Ο.Σεριφου σχετικά με την αναβολή
Γ)  Ποια  ημέρα  πήρατε  εσείς  τηλέφωνο  το σωματείο μας  να μας ενημερώσετε  ότι θέλετε  αναβολή  του αγώνα .
Θα  απαντήσω  εγώ  στα  παραπάνω  και  όποιος  έχει  αποδεδειγμένα  διαφορετική  απάντηση  να  βγει  και  να με διαψεύσει .
Α) Έως  την  Τετάρτη   στις  14:00  δεν είχε  φτάσει  fax στην Ε.Π.Σ.Κ. για αναβολή αγώνα .
Β) Η  Ε.Π.Σ.Κ  ποτέ δεν ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του αγώνα παρά μόνο την παρασκευή  24/3/2016 το πρωί  όταν το  είδαμε στην επίσημη ιντερνετικη σελίδα της  Ε.Π.Σ.  ότι  είχε αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα και σε τηλεφωνική  επικοινωνία  με τον πρόεδρο  της  Ε.Π.Σ.  ενημερωθήκαμε ότι  η  Μαρπησσα ζήτησε αναβολή,  τότε  διαμαρτυρηθήκαμε στον πρόεδρο  για την παράτυπη αναβολή  του αγώνα την μονομερή απόφαση για την αναβολή του αγώνα  χωρίς  την σύμφωνη  γνώμη  μας  και  του εξηγήσαμε ότι εάν το αίτημα  είχε γίνει  την τρίτη η τέταρτη  και οι παράγοντες της  Μαρπησσας  είχαν επικοινωνήσει  μαζί  μας  εμείς  θα είχαμε  σηκώσει το τηλέφωνο και  θα είχαμε  αποδεχτεί  το αίτημα  τους  χωρίς  να υπάρχει  κανένα πρόβλημα.
Αλλά  την  παρασκευή το μεσημέρι   που  μάθαμε τυχαία   για την αναβολή  του αγώνα    εμείς  είδη  είχαμε  κατεβάσει   τους  παίχτες  μας  που σπουδάζουν  από την Αθήνα  είχαμε   εκδώσει  τα εισιτήρια  και  γενικά  είχε γίνει  όλος  ο προγραμματισμός   για το παιχνίδι   ήταν  αδύνατο  να  δεχτούμε την αναβολή και  του ζητήσαμε  να ενημερώσει  την  ομάδα  της  Πάρου  για της  προθέσεις μας .
Γ) Ενημέρωση  τηλεφωνική  από παράγοντα  της  ομάδας  της  Πάρου  είχαμε  την παρασκευή  το  μεσημέρι  μετά  την επικοινωνία που είχαμε  με  το πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.  δυστυχώς  πολύ  καθυστερημένα,  ενημερώθηκε ωστόσο  το Δ.Σ. Της ομάδας και οι παίχτες και όλοι  αρνήθηκαν την αναβολή όχι γιατί έχουν κάτι με την ομάδα σας ισα ισα αλλά  για την όλη αντιμετώπιση της ομάδας μας  από τους   αρμόδιους και τις μονομερής  ενέργειες  που έγιναν.
ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ  ΕΙΧΕ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΣΗΚΩΝΕ  ΤΟ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares