Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 16:25

Γκροζάν: εύχομαι να έχω ένα καλό αγωνιστικό σαββατοκύριακο

Ένας από τους πρωταγωνιστές τού πρώτου αγώνα της Formula 1, ο Ρομαίν Γκροζάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και για τον επόμενο αγώνα στο Μπαχρέιν την Κυριακή 3 Απριλίου.

Ο Γάλλος οδηγός τής Haas που τερμάτισε 6ος στην Αυστραλία πιστεύει, ότι μπορεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Μεταξύ άλλων δήλωσε: "Πρέπει να συνεχίσουμε. Χρειαζόμαστε περαιτέρω κατανόηση τού μονοθεσίου και γι' αυτό πρέπει να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα. Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά από την άλλη αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο. Πάντα μ' αρέσει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αν καταφέρουμε πολλά από αυτά στο Μπαχρέιν, σημαίνει, ότι θα βελτιωθούμε και θα μπορέσουμε να παλέψουμε για καλύτερες θέσεις στη συνέχεια."
Αλλαγές για Αλόνσο και Γκουτιέρεζ στο Μπαχρέιν
Μία από τις στιγμές, που σημάδεψαν τον προηγούμενο αγώνα στη Μελβούρνη, ήταν η σύγκρουση του Φερνάντο Αλόνσο με τον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο οδηγοί να παραταχθούν στο Μπαχρέιν με αλλαγμένα κάποια μέρη των μονοθεσίων τους. Ο Ισπανός πιλότος της McLaren, που είχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα μετά το ατύχημα θα αγωνιστεί με νέο κινητήρα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η βρετανική ομάδα. Αντίστοιχα, κι ο Μεξικανός πιλότος τής Haas θα χρειαστεί να αντικαταστήσει το σασί του με ένα καινούριο.  Η αμερικανική ομάδα ανακοίνωσε πως το κατεστραμένο σασί θα σταλεί στην Ευρώπη για να επισκευαστεί και μέχρι τότε θα χρησιμοποιείται ένα από τα εφεδρικά.
Ο Ρόσμπεργκ αρνείται να ενθουσιαστεί
Ο μεγάλος νικητής του πρώτου αγώνα τής σεζόν, Νίκο Ρόσμπεργκ, τόνισε πως δεν ενθουσιάζεται υπερβολικά μετά την πρώτη του νίκη. Μπορεί ο Γερμανός να έχασε την pole position ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο ίδιος δήλωσε στο F1i.com: "Ήταν η πρώτη νίκη στη σεζόν. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, οπότε δε θα ενθουσιαστώ υπερβολικά, επειδή υπάρχουν ακόμα 20 αγώνες, καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ νωρίς. Δε σκέφτομαι ακόμα το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που τους κερδίζω όλους και πραγματικά διασκεδάζω πολύ τις μάχες με το Λιούις (Χάμιλτον) και τις Ferrari και ανυπομονώ για τους επόμενους αγώνες ακριβώς γι' αυτό. Θα είναι ωραία, είμαι σίγουρος, κι εύχομαι στο τέλος να είμαι εγώ στη κορυφή."
Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95 @gmail.com
Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κυριαρχία με ερωτηματικά Η δύναμη τού αουτσάιντερ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares