Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 11:18

ΑΟ Σύρου: Παραλήρημα η επιστολή Φουτάκογλου

Την δική του απάντηση στην επιστολή παραίτησης του πρώην Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων και πρώην Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας έδωσε με ανακοίνωση του ο ΑΟ Σύρου.

Η ομάδα της Σύρου, σε αυστηρό ύφος, διαψεύδει τα όσα καταγγέλλει ο κ. Φουτάκογλου, χαρακτηρίζοντας παραλήρημα τα γραφόμενα του.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τον κατατάσσει στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων του περσινού τελικού πρωταθλήματος.
Απάντηση στην επιστολή – παραλήρημα του κ. Φουτάκογλου
Ο Α.Ο. Σύρου οφείλει να δώσει μια απάντηση στον κ. Στράτο Φουτάκογλου για τα όσα λέει στην επιστολή για τους λόγους της παραίτησής του. Τον οικονομολόγο – εκπαιδευτικό (όπως υπογράφει) που βλέπει παντού διαιτητικές συνομωσίες, οι οποίες στην πλειονότητά τους γίνονται στα παιχνίδια της ομάδας μας. Ο άνθρωπος που πέρυσι, στον τελικό της Πάρου, ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων της εξέδρας, φέτος προσπαθεί να γίνει ο εξυγιαντής του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Στην επιστολή – παραλήρημα έχει χάσει την… μπάλα ακόμα και για παιχνίδια που αναφέρει, αφού ποτέ δεν υπήρξε αποτέλεσμα 1-1 μεταξύ Α.Ο. Σύρου και Μυκόνου για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος.
 Δεν γνωρίζουμε αν διακατέχεται από το σύνδρομο καταδίωξης, ούτε αν βλέπει παντού συνομωσίες, όμως ειδικά τη φετινή περίοδο ο ΑΟΣ μόνο ευνοημένος δεν είναι από τη διαιτησία. Να του θυμίσουμε ότι τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο προπονητής μας έχουν τιμωρηθεί για μεγάλα διαστήματα, ενώ και στους παίκτες του ΑΟΣ σε αρκετά παιχνίδια οι κάρτες μοιράζονταν σαν… τραπουλόχαρτα. Ας ψάξει να βρει αλλού λοιπόν την ειδική… μεταχείριση που επικαλείται, γιατί η δήθεν αγανάκτησή του, αγγίζει τα όρια της γραφικότητας.
Υ.Γ. Καταπληκτικό επίσης το επιχείρημα για το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Δηλαδή η Ένωση της νομού μας δεν πρέπει να ασχολείται με το άθλιο γήπεδο που υπάρχει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων! Τι άλλο θα διαβάσουμε;
Υ.Γ.2 Ουδέποτε υπήρξαν απειλές από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο προς τον κ. Φουτάκογλου. Μια λεκτική αντιπαράθεση «βαφτίστηκε» απειλητικό τηλεφώνημα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η επιστολή παραίτησης Φουτάκογλου που ''καίει...

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares